2777
2789
عنوان

نحوه اتصال نماز رو میدونید

68 بازدید | 9 پست

من داشتم نماز دیگه ای میخوندم تا بیام برسم به نمازجماعت امام سراز رکوع برداشت 

فکر میکردم اقتداع کنم باهاشون بخونم قبوله

الان یه خانم گفت اشتباهه

میشه راهنمایی کنید که چطور اتصال صورت میگیره

الان نمازم اشتباهه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

در صورتی که امام جماعت در حال خوندن حمد و سوره باشه یا در رگوع باشه شما میتونی اقتدا کنی حالا توی هر رکعتی که باشه ولی توی سایر ارکان دیگه نمیشه متصل شد

مشاوره تحصیلی تخصصی کنکور انسانی و فرهنگیان|سرپرست آکادمی کنکور نور🌙💜(برای رزرو مشاوره تحصیلی با هزینه مناسب و خدمات بی شمار کامنتم رو ریپلای کنید و شرایط تحصیلیتونو بگید)

سلامدر صورتی که امام جماعت در حال خوندن حمد و سوره باشه یا در رگوع باشه شما میتونی اقتدا کنی حالا تو ...

خب رکعت دوم اگه برسم چی؟ 

مثل تشهد که با اونا یکی نمیشه

خب رکعت دوم اگه برسم چی؟ مثل تشهد که با اونا یکی نمیشه

باید حالت نیم خیز بشینی تا اونا تشهدشون تموم شه و بلند بشن

مشاوره تحصیلی تخصصی کنکور انسانی و فرهنگیان|سرپرست آکادمی کنکور نور🌙💜(برای رزرو مشاوره تحصیلی با هزینه مناسب و خدمات بی شمار کامنتم رو ریپلای کنید و شرایط تحصیلیتونو بگید)

باید حالت نیم خیز بشینی تا اونا تشهدشون تموم شه و بلند بشن

متوجه شدم

یه سوال دیگه. وقتی میخوایم در رکوع اول یا دوم اقتدا کنیم اقامه واینا لازم نیست؟ 

فقط نیت میکنیم میریم رکوع؟ 

متوجه شدمیه سوال دیگه. وقتی میخوایم در رکوع اول یا دوم اقتدا کنیم اقامه واینا لازم نیست؟ فقط نیت میک ...

نه عزیزم فقط نیت و تکبیره الاحرام