2777
2789
عنوان

چرا همه یه شغلی دارن غیر من

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 43 پست
خیلی صدا زدم و صبر کردم دیگه صبرم لبریز شده ای خدا

حق داری منم گاهی فکر میکردم اصلا صدامو نمیشنوه الانم صداش میزنم نمیشه میگم شاید صلاح نیست ولی جز خدا کسو ندارم بهش پناه ببرم تو ام به خودش پناه ببر

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخرن آخه گرون نمی‌دونم والا

ببین نمی‌خواد خیلی زیاد بیاری از محصولات ترند شروع کن ببین چی خیلی تو اینستا بولد شده و حتما هم اصل بیاری معروف بشی به پیجی که همه محصولاتش اصله و از سود کم شروع کن فقط پیجت بگیره حتی اگه فقط پنجاه تومن سود کنی از هر کدوم بعد یه مدت ک کارت گرف بکش روش و برو عمده بخر

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

😂 باشه

ایشالله پولدار شدی نی نی سایتو فراموش نکنی😂

فقط یادت باشه اگه گاهی محصولات رو دستت موندن و مشتری نبود اشکال نداره نباید تایه شکست خوردی بیخیال شید شاید چند ماه طول بکشه ادامه بده از بقیه پستاشون که لایک زیاد میخوره ببین از هوش مصنوعی بپرس چیکار کنی حتما هم یه بسته بندی خاص که بشه امضات داشته باش برای کارهای کسی ببینه بگه این ماله پیجع توعه

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم