2777
2789
عنوان

چرا همه یه شغلی دارن غیر من

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 43 پست
لوازم آرایش چطوره ؟

لوازم آرایشی عالیه ولی باید محصولات طبیعی و خارجی بیاری 

نگران گرون بودن هم نباش 

بزار‌ جنس تو ده نفر پولدار بخرن 

بهتره از این جنس ارزون بیاری بعد مردم عادی بگن تأثیر نداشت 

اما اگه کرم ۵ میلیونی به یک نفر عادی بفروشی‌ چون تأثیر داره همین نفر عادی ده تا مشتری دیگه برات میاره 

هر کسب و کاسبی رمز و راز خودشو داره این ترفند ها کسی نمیگه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم🥺چندساله مسخونی نا امید نباش من ۳ سال خوندم ۴ باز آزمدن استخدامس دادم ۳ یار دعوت شدم و هی رد م ...

الان چیکار میکنی؟چند سالته؟منم همین مشکلو دارم امسال کلا خیلی بد شد شرایط ،پارسال خیلی خوب بود.

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

عزیزم🥺چندساله مسخونی نا امید نباش من ۳ سال خوندم ۴ باز آزمدن استخدامس دادم ۳ یار دعوت شدم و هی رد م ...

آخه بدبختی شوهرمم ۱۰ سال بیکاره ینی از وقتی ازدواج کردیم همه چی بهم ریخت نمی‌دونم بدشانس تر از منم هست واقعا 

جدی؟ فعلا سرمایه ندارم😂

ب خدا😐 کی دیگه با ده تومان حقوق می‌تونه زندگی کنه یه اسپیلت هفتاد ملیونه ها دنبال ایتا هم نباش اینستا جامعه اماریش بیشتره میری اکسپلور راحت تر موفق میشی حتی لازم نیس چهرتو نشون بدی فقط باید تولید محتوا بلد باشی

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

الان چیکار میکنی؟چند سالته؟منم همین مشکلو دارم امسال کلا خیلی بد شد شرایط ،پارسال خیلی خوب بود.

۲۶ سالمه

پارسال قبول شدم خداروشکر

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
آخه بدبختی شوهرمم ۱۰ سال بیکاره ینی از وقتی ازدواج کردیم همه چی بهم ریخت نمی‌دونم بدشانس تر از منم ه ...

عه متاهلی خوبه که متاهلی خدا رزاق هست صداش بزن و تلاش کن درست میکنع

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕