2777
2789
عنوان

بعد از اذان ظهر میشه آهنگ گوش داد

175 بازدید | 14 پست

میگن تاسوعا عاشورا نباید آهنگ گوش کنی اصلا مخصوص شاد، خب بعد از اذان ظهر میشه؟، 

من واقعا حالم با آهنگ خوب میشه و حس خوبی دارم بهش 🥲

د

یه روز گوش ندی اتفاقی نمیوفته

یکم حرمت نگه داریم:)

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزاداری ما از عاشورا شروع میکنه. 

دهه اول مقدمه ای بود برای اینکه برای این مصیبت بزرگ. اماده باشیم. 

حرمت نگه داریم،  قطعا جوابشو میگیریم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

سلام. تازه ایام شهادت اباعبدالله الحسین علیه السلام شروع میشه

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

قیام امام حسین در خصوص مبارزه با ظلم بود نه آهنگ گوش ندادن. به کسی ظلم نکنی از عاشورا درس گرفتی وگرنه با اهنگ گوش ندادن معرفتت به امام حسین ثابت نمیشه. اگه با اهنگ گوش کردنت بقیه اذیت میشن و بهشون ظلم میشه توی ایرپاد یا هندزفری اهنگ بزار

سلام عزیزم ،همین که سوال میکنی یعنی برات مهمه رضایت اقا امام حسین،انشالله که به حق این روز و این ساعت ها هر حاجتی که توی دلت هست برآورده بشه

اشکال شرعی که نداره،یه جور کار مرام و معرفتیه..

اگر حالت خوب میشه عیب نداره ،میتونی مثلا بگی اقا امام حسین به خاطر شما تایم کمتری اهنگ گوش میدم،مطمعن باش برات جبران میکنه،

موفق باشی

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

من که همین الانشم گوش میدم بستگی به میزان اعتقاداتت داره 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

عزیزم بعد اذان تازه امام حسین (ع) به شهادت میرسن بهتره که تا صفر گوش نکنی اما اگه نمیتونی به حرمت امام حسین (ع) اهنگ شاد تا سوم‌ امام گوش نکن 

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚