الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍 به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربهای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕
الان رو بورسه و اشباع نشده و واحد پول خیلی قوی داره منو همسرم بهش فکر کردیم ولی کلا مهاجرت به کشورهای خلیج یه ایراد بزرگ داره که باعث میشه شک داشته باشیم اونم اینکه لحظه ای که نخواستند دیگه نمیخوان میفهمی یعنی شما چیزی به عنوان شهروند یا تابعیت یا اینا نداری حتی اگه ۱۰۰ سال هم اونجا بمونی و کار کنی ولی کشورهای غربی بعد یه مدت شما قابلیت اینو داری شهروند اونجا بشی تابعیت کسب کنی اگه تنها انتخاب شما هست باز شرایط هر چی باشه از ایران بهتره حتی میتونه یه پل باشه بزای مهاجرت بعدی ولی اگه مثلا دو گزینه دارید و گزینه دیگه کشورهای اروپایی آمریکایی استرالیا ایناست اینا بهترن
[QUOTE=387129702]خب بله خونه رو که می دونم بالاخره باید یه جایی باشه زندگی کنیم ولی مسئله اینکه برای امرار معاش چه م ...[/QUO بالاخره یه جا سرمایه گذاری می کنم