2777
2789
عنوان

ترسیدم و هنگیدبم

| مشاهده متن کامل بحث + 3330 بازدید | 164 پست
روان‌شناسی علمه، نه انحصار. اگر گفت‌وگوی علمی آزارت می‌ده، شاید بهتره فقط شنونده باشی، نه داور

چند تا کامنت ازت دیدم تا حالا چقدر حرفات تلخه بدون اینکه در نظر بگیری که کسی ناراحت شد جواب میدی

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

روان‌شناسی علمه، نه انحصار. اگر گفت‌وگوی علمی آزارت می‌ده، شاید بهتره فقط شنونده باشی، نه داور

علمی؟

نه صرفا یکسری جفنگیات در قالب گفت‌و‌گوی علمی آزارم میدم.

خود علم داره میگه تا پنج سالگی داشتن دوست خیالی برای کودک موردی نداره بعد شما میای به اسم علم و "گفت‌و‌گوی علمی" دیوونه میخونی این و اون رو

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند تا کامنت ازت دیدم تا حالا چقدر حرفات تلخه بدون اینکه در نظر بگیری که کسی ناراحت شد جواب میدی

من ترجیح می‌دم حقیقت رو بگم، حتی اگه خوشایند نباشه، چون احترام گذاشتن به شعور آدم‌ها یعنی باهاشون راست و روشن حرف زدن

من ترجیح می‌دم حقیقت رو بگم، حتی اگه خوشایند نباشه، چون احترام گذاشتن به شعور آدم‌ها یعنی باهاشون را ...

اینکه بخوای هر حرفیو بزنی فقط باعث میشه انسان‌ها دید بدی نسبت بهت داشته باشن اینکه الان تو با یه بچه سه ساله میگی دیوانه این یه حقیقت نیست داری می‌زنی بچها با عروسکاشون با ماشیناشون با حتی در و دیوار حرف می‌زنن

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

اندازه فهمیدن مغز ت گفتم سواد بیشتری داشتی حتما برات بازش میکردم متاسفم

فعلا اون کسی که سواد نداره شمایی میایی اظهار نظر بیخود میکنی روی بچهٔ مردم انگ دیوانه میزنی بعد ادعای فهمت هم میشه

اینکه بخوای هر حرفیو بزنی فقط باعث میشه انسان‌ها دید بدی نسبت بهت داشته باشن اینکه الان تو با یه بچه ...

حرف حقیقت تلخه 

تو جمع هم بزاری به این بچه میگن دیوانه 

حالا مهم نیست قبول کنی 

دیگه اتفاقی که افتاده باید جلو ش گرفت 

شاید جایی رفته بزرگ‌ترا حرفی میزنن شنیده

اخه اطرافیان من از اولش هم حرفی راجع به اون بچم نزدن و هیچوقت حتی بروم نیاوردن 

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی                                    
فعلا اون کسی که سواد نداره شمایی میایی اظهار نظر بیخود میکنی روی بچهٔ مردم انگ دیوانه میزنی بعد ادعا ...

خب چون سن ت کمه اندازه عقل ت گفتم درک کنی 

بهتره تو جمع بزرگا دخالت نکنی و کار خودتو انجام بدی 

اینجا که مجازی هست 

ولی تو فضای حقیقی باشی طرف می‌زنه دهن ت

اخه اطرافیان من از اولش هم حرفی راجع به اون بچم نزدن و هیچوقت حتی بروم نیاوردن

نه به شما یا با حضور شما  ، مثلا بچه رو جایی گذاشتین اونا با خودشون حرف میزدن یا با تلفن با کسی حرف میردن این کوچولو تو اتاق بغل بوده شنیده ، بچه گاهی حواسشون خیلی جمعه 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
حرف حقیقت تلخه تو جمع هم بزاری به این بچه میگن دیوانه حالا مهم نیست قبول کنی دیگه اتفاقی که افتاده ب ...

فکر کنم دوروبرت اصلا بچه نیست همه بچها تو این سن دوست خیالی دارن و خیلی زود هم از سرشون میوفته . جز شما فکر نکنم کسی به بچه سه ساله بگه دیوانه

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی                                    
خب چون سن ت کمه اندازه عقل ت گفتم درک کنی بهتره تو جمع بزرگا دخالت نکنی و کار خودتو انجام بدی اینجا ...

باشه شما بزرگ! مرد سی ساله توی نینی سایت چیکار داره؟

جناب پروفسور مدرک روانشناسی کودک رو از کجا گرفتید؟؟ 

خوشم میاد توی تاپیک‌ها هم میگردی تا سن من رو پیدا کنی😂

شما هم بهتره خودت رو از فضای زنانه جمع بکنی تا نزدن توی دهنت