من یه دوقلو داشتم ولی متاسفانه پسرم از دست رفت دخترم الان حدود سه سالشه و نمیدونه داداش داشته . چند روز پیش هی چشمش میمالید بردمش دکتر دکتر معاینه کرد و بهش توضیح داد نباید چشمش بماله.دیروز دیدم دوباره داره اینکار میکنه.بهش گفتم دیدی اقا دکتر گفت نباید بمالی گفت خب داداشی هم میماله.من گذاشتم رو حساب بچگی و توجیح.دیشب چند بار گفت داداشی گریه میکنه من گفتم داداشی کیه مامان گفت نگاه کن اینجا نشسته شبیه منه ببین .😑 امروز صبح هم خیلی زود بیدار شد و گفت داداشی گفته بیا بازی کنیم .میدونم ممکنه دوست خیالی باشه ولی چرا داداشی اونم شبیه خودش
چنقده تو قشنگی🥺 مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی
من ترجیح میدم حقیقت رو بگم، حتی اگه خوشایند نباشه، چون احترام گذاشتن به شعور آدمها یعنی باهاشون را ...
اینکه بخوای هر حرفیو بزنی فقط باعث میشه انسانها دید بدی نسبت بهت داشته باشن اینکه الان تو با یه بچه سه ساله میگی دیوانه این یه حقیقت نیست داری میزنی بچها با عروسکاشون با ماشیناشون با حتی در و دیوار حرف میزنن
🧜♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜♂️
اخه اطرافیان من از اولش هم حرفی راجع به اون بچم نزدن و هیچوقت حتی بروم نیاوردن
نه به شما یا با حضور شما ، مثلا بچه رو جایی گذاشتین اونا با خودشون حرف میزدن یا با تلفن با کسی حرف میردن این کوچولو تو اتاق بغل بوده شنیده ، بچه گاهی حواسشون خیلی جمعه