2777
2789
عنوان

ترسیدم و هنگیدبم

| مشاهده متن کامل بحث + 3330 بازدید | 164 پست
فکر کنم دوروبرت اصلا بچه نیست همه بچها تو این سن دوست خیالی دارن و خیلی زود هم از سرشون میوفته . جز ...

خوشم میاد ادعای دانشش هم میشه مردک

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

حرف حقیقت تلخه تو جمع هم بزاری به این بچه میگن دیوانه حالا مهم نیست قبول کنی دیگه اتفاقی که افتاده ب ...

آره مگه این که توی جمع شما بیسودا بزارن که بهش بگن دیوانه

کافر همه را به کیش خود پندارد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه شما بزرگ! مرد سی ساله توی نینی سایت چیکار داره؟جناب پروفسور مدرک روانشناسی کودک رو از کجا گرفتی ...

اصلا ارزشی نداره من بخوام تاپیک هات باز کن

یک بار هم خدا شاهده نگاه نکردم این گفتم بدونی چون این‌قدر خام هستی از حرف زدن ت معلومه چقدر بچه ای اصلا لازم نیست تاپیک نگاه کنم 😂 

بعد هم ناراحتی نداره بچه ای بزرگ میشی الان ت می‌خندی 

حداقل چهار تا کتاب بخون 

دهن ت باید بسته بمونه مغز ت باز کن 

متاسفانه این دوتا جا شون عوض کردی حال روز ت شده این 

نه به شما یا با حضور شما ، مثلا بچه رو جایی گذاشتین اونا با خودشون حرف میزدن یا با تلفن با کسی حرف ...

شاید ... نمی‌دونم 

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی                                    
خوشم میاد ادعای دانشش هم میشه مردک

ولش کن جوابش نده فکر کنم خودش بچه باشه وگرنه همه ادما میدونن بچها طبیعی هست که حتی با درودیوار حرف بزنن

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی                                    
اصلا ارزشی نداره من بخوام تاپیک هات باز کنیک بار هم خدا شاهده نگاه نکردم این گفتم بدونی چون این‌قدر ...

اووووووه طومار نوشتی که

باشه تو نگاه نکردی برای همون خیلی یهویی بازدید آخرین تاپیک‌های من دو تا رفت بالا الآن😂

باشه شما بزرگ! بزرگ بودی که به بچهٔ مردم نمیگفتی دیوانه آقای بزرررررگگگگگگگ!!! بزرگ بودی که توی سایت زنانه ول نمی‌چرخیدی

شما هم چقدر پرنسسی که توی جمع مردها قبولت نکردن اومدی جمع خانم‌ها؟؟ آخی! برو یکم مطالب مردانه بخون شاید فرجی شد

ولش کن جوابش نده فکر کنم خودش بچه باشه وگرنه همه ادما میدونن بچها طبیعی هست که حتی با درودیوار حرف ب ...

گفتم دیگه کافر همه را به کیش خود پندارد! وقتی کسی یکی دیگه رو بی‌دلیل دیوانه خطاب میکنه لابد خودش هست دیگه

اووووووه طومار نوشتی کهباشه تو نگاه نکردی برای همون خیلی یهویی بازدید آخرین تاپیک‌های من دو تا رفت ب ...

وقتی حرفی برای گفتن نداری، می‌ری سمت جنسیت، سایت، یا قیافه‌ی طرف مقابل. این دیگه سبک‌ترین فرم باخت تو بحثه.🤣

بچه ای خیلی 

برو شیر تو بخور 

وقتی حرفی برای گفتن نداری، می‌ری سمت جنسیت، سایت، یا قیافه‌ی طرف مقابل. این دیگه سبک‌ترین فرم باخت ت ...

یک چیز کاملا عادیه مردی که ادعای بزرگی میکنه بین یک جمعیت خانم میشینه از خودش هم به عنوان علم حرف در میاره؟

شما هم برو کشکت رو بساب و جفنگیات رو در قالب علم نداشته‌ات تحویل مردم نده.

بزرگ هستم بزرگتر از امثال شما خیلی بزرگتر پرنسس خیلی

اگه بزرگ بودن فقط به فریاد زدن، پرت کردن حرف‌های بی‌ربط و پرت کردن بار جنسیتی باشه، پس من ترجیح میدم کوچک بمونم ولی باسواد و منطقی.

تو اومدی دنبال دعوا و پرت‌کردنی، ولی حتی نمی‌دونی داری با کی حرف می‌زنی.

یاد بگیر وقتی حرف علمی می‌شنوی، غر نزن، یاد بگیر!

چون وقتی علم رو نمی‌فهمی، سکوت بهترین کاره، نه کل‌کل و چرت‌وپرت گفتن.

یک چیز کاملا عادیه مردی که ادعای بزرگی میکنه بین یک جمعیت خانم میشینه از خودش هم به عنوان علم حرف در ...

به جای این قضاوت‌های سطحی و کنایه‌های بی‌مورد، بهتره اول یه کم یاد بگیری و بعد بیای با منطق صحبت کنی.

اونوقت می‌فهمی ، نه فقط حرف زدن اینجا جای بچه بازی نیست با عروسک هات خوش باش 😂

اگه بزرگ بودن فقط به فریاد زدن، پرت کردن حرف‌های بی‌ربط و پرت کردن بار جنسیتی باشه، پس من ترجیح میدم ...

تو خیلی باسواد و منطقی😂

آره دارم با استاد جفنگیات صحبت میکنم 

علم؟ این علم رو از کجا در آوردی وقتی هزاران نفر بهتر و متخصص‌تر از تو دارن میگن دوست خیالی تا پنج سالگی کاملا عادیه؟ توی دهات شما به این میگن علم؟