من یه دوقلو داشتم ولی متاسفانه پسرم از دست رفت دخترم الان حدود سه سالشه و نمیدونه داداش داشته . چند روز پیش هی چشمش میمالید بردمش دکتر دکتر معاینه کرد و بهش توضیح داد نباید چشمش بماله.دیروز دیدم دوباره داره اینکار میکنه.بهش گفتم دیدی اقا دکتر گفت نباید بمالی گفت خب داداشی هم میماله.من گذاشتم رو حساب بچگی و توجیح.دیشب چند بار گفت داداشی گریه میکنه من گفتم داداشی کیه مامان گفت نگاه کن اینجا نشسته شبیه منه ببین .😑 امروز صبح هم خیلی زود بیدار شد و گفت داداشی گفته بیا بازی کنیم .میدونم ممکنه دوست خیالی باشه ولی چرا داداشی اونم شبیه خودش
چنقده تو قشنگی🥺 مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
@niniyar الان آنلاین بودی عزیزم چرا رسیدگی نمیکنید به ایشون خوشحال میشید داره چند نفر از کاربرای خانم رو هی ریپلای میزنه و فحاشی میکنه لطفاً رسیدگی کن عزیزم از صبح کارش همینه
🧜♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜♂️
من با۱۹سال سن هنوز خانواده خیالی دارم که همه جوره حمایتم میکنم و زندگی خوبی دارم»»
ذهن ما آدما گاهی برای تنهایی آدمای خیالی میسازد نترس من از بچگی همینطوری بودم بابا پولدار سرپرستیم رو به خانواده پولدار گرفته بودن همه جوره ساپورتم میکردم🥲🤦♀️😂