2777
2789

روز عاشورا عزیز فاطمه دید ذوالجناح حرکت نمی کند نگاه کند ببیند، دخترش آمده (آی آنهایی که دختر دارید مجسم کنید منظره را وقتی می خواهید سفر بروید) پیاده شد امام حسین، سکینه را بغل کرد،

دخترم برگرد ، با این اشکهایت  قلب مرا آتش مزن ، سکینه برگشت در خیمه منتظر بود یک وقت صدای ذوالجناح به اهل خیام رسید سکینه از خیمه بیرون آمد ، دید ذوالجناح تنها برگشته ، صدای گریه این دختر بلند شد : وا محمّداه ،واغریباه ، واحسیناه ، وا جّداه ، ذوالجناح بابایم چه شد؟ صدا زد :

یا جَوادُ هَل سُقِیَ اَبی اَم قُتِلَ عَطشاناً . ای اسب هنگامی که بابایم به میدان می رفت تشنه لب بود آیا پدرم را آب دادند یا لب تشنه شهید کردند

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

😭😭😭🌷🙏🏻

دعا کنید آشتی کنیم 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قتل الحسین بکربلا عطشانا 😭

امام خمینی(ره): «ما از شر رضا خان و محمد رضا خلاص شدیم لکن از شر تربیت یافتگان غرب و شرق به این زودی ها نجات نخواهیم یافت. اینان برپا دارندگان سلطه ابرقدرت ها هستند و سر سپردگانی میباشند که با هیچ منطقی خلع سلاح نمی‌شوند». #تله_مذاکرات..#عبرت_تاریخ   .. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=16483792&slug=حضرت-عباس-عحاجت-دارا-و-اونایی-که-از-همه-جا-قطع-امید-کردن-بیان&postId=387128408

با اجازه اسی

اگر نذر صلوات دارین برای قمر بنی هاشم و امام حسین بیاین این تاپیک بیش از 18 هزار صلوات گفته شده💚الهی عاقبت بخیرشین🤲🥰

سلام پرتقال جان خوبی؟

خوشی؟

عزیزم عزاداریاتون قبول باشه ان شاءالله

از مادر جانت بگو

خوبه؟بهتره؟

امیدوارم بیاین و از حال و روز خوبشون و بهبودیشون بگین عزیزم

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
سلام پرتقال جان خوبی؟خوشی؟عزیزم عزاداریاتون قبول باشه ان شاءاللهاز مادر جانت بگوخوبه؟بهتره؟امیدوارم ...

سلام عزیزم، خوبی خواهرم؟

ما هم خوبیم الحمدلله.

عزاداری های شما هم قبول باشه ان شالله.

مامانم هم بهتره شکر خدا، امروز جلسه ۱۹ پرتودرمانی اش هست و خونمون بود و اتفاقا همین الان رفت برای پرتودرمانیش، امبدمون به خدایی هست که مهربانترین مهربانان و پناه بی پناهانه، مادرمون سپردیم به مهربانترین مادر عالم حضرت زهرا س، ان شالله که نگهدارش باشه و شفا بده، الهی که خدا همه بیماران رو تندرستی و سلامت عطا کنه.

ممنونم از احوالپرسی ای عزیز دلم. خودت خوبی ، خانواده محترم خوبن، زیارت جان جانان امام حسین جان هم رفتی ان شالله، من همیشه تصورم اینه که چادری که سرت میکنی بوی حرم امام حسین میده، دوست دارم زیر چادرت بخوابم و خواب کربلا ببینم 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

خب خداروشکر عزیزم

امیدوارم به حق جگر گوشه و عزیز دُردونه ی خدا آقا اباعبدالله الحسین علیه السلام امیدتون نا امید نشه و بهترین نتیجه رو از زحمات و سختیِ دوره درمانو بگیره مادر بزرگوارتون

الان داریم میریم بیرون خرید برگشتنی و سر فرصت مناسب خصوصی بهتون پیام میدم

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
شب باید برم ام آر آی مغز نشون بدم خواهش میکنم برای فرزانه دعا کن

الهی که حرفی جز سلامتی و حال خوش و تندرستی نمیسنوی از دکترت و با لب خندون از مطب دکتر مبای بیرون ، یا کاشف الکرب عن وجه الحسین علیه السلام اکشف کربی بحق اخیک الحسین علیه السلام 💚