2777
2789
عنوان

خواب عجیب بعد از مدتها

411 بازدید | 14 پست

دیشب خواب دیدم که در یک گندمزار بزرگ هستم

شاخه های گندمزار خیلی بلند بود از قد من بلندتر ...

یه نسیمی مثل اردیبهشت ماه و بسیار خنک میومد...

هوا مرطوب بود انگار و نم بارون داشت...

یه کفش برام تو واقعیت هدیه آوردن که کرمی رنگ هست...

تو گندمزار با اون کفش داشتم میرفتم و مدام به کفشام نگاه میکردم که کثیف نشه و در کمال ناباوری تمیز موند حتی وقتی از یه جایی که گلی بود رد شدم!

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

یه کلبه ای بعد از گندمزار به من ادرس داده بودند که باید میرفتم ...

کلبه را پیدا کردم ..‌

در زدم و همسرم در را باز کرد...

تو کلبه همه بودند از خانواده خودم ...حتی دایی ام و پدرم که به رحمت خدا رفتن...

کلبه از بیرون بزرگ به نظر نمیومد...ولی رفتم داخلش خیلی خیلی بزرگ بود...انگار یه عمارت بود...

همیشه دوست داشتم داییم را ملاقات کنم چون خیلی وقت هست که فوت شده و مرد بزرگی بود تو شهرمون...بغلش کردم و باهاش نشستم به حرف زدن...

گریه کردم یه جاهایی ...

گفت بوی گندم میدی چه بوی بهشتی ای هست🥺

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

گفتم دلم برات خیلی تنگ شده بود...

گفت برای همین همه را جمع کردم تو کلبه که دلتنگی هات بره🥺

پدرم جوانی هاش شبیه فردین بوده...جوان شده بود.

براش چایی بردم😍

مامانم یه کبوتر که بالغ نبود و سفید بود داد به من گفت اینو تو راه پیدا کرده و آورده ...بهش دون و اب دادم ...

بقیه خواب یادم نیست شایدم بقیه نداشت...

از خواب پا شدم به مامانم گفتم...مامانم گفت چند بار هست خواب میبینه که کبوتر سفید دارم😶

اینقدر این خواب عجیب و لطیف بود که از صبح دلم میخواد برگردم به همون صحنه ها ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خواب قشنگی من هم حس قشنگش رو اینجا حس کردم ولی برام یه سوال پیش اومد قبلاً فکر میکردم پدرت فوت شد ...

🙏🙏🙏

بله فوت شدن ۲۷ اردیبهشت💔

🙏🙏🙏بله فوت شدن ۲۷ اردیبهشت💔

وای عزیزم💔تسلیت میگم 💔چطور خبردار شدید؟!اگه دوست نداری نگو البته🙃

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من رفتم همه خوابت رو سرچ کردم😆 گندمزار کفش کرم کبوتر سفید همش تعابیر مثبت داشت. نشانه آرامش و ثروت و حال خوب بود.کبوتر سفید گفته بود نشانه فرزند آوری هم میشه😍

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

وای عزیزم💔تسلیت میگم 💔چطور خبردار شدید؟!اگه دوست نداری نگو البته🙃

اون تایمی که در موردش نوشتم، از دوستش شنیدم که بیمار شده ...

خدا را شکر من تونستم ببینمش وگرنه تو دلم همیشه میموند.

در همین حد میتونستم بگم🙏🙏

من رفتم همه خوابت رو سرچ کردم😆 گندمزار کفش کرم کبوتر سفید همش تعابیر مثبت داشت. نشانه آرامش و ثروت ...

😍😍😍😍

مرسی عزیزم 💖💖🥰🥰😍😍

آره کبوتر سفید را مامانمم گفت👌

اون تایمی که در موردش نوشتم، از دوستش شنیدم که بیمار شده ...خدا را شکر من تونستم ببینمش وگرنه تو دلم ...

آهان خب خداروشکر که دیدیشون❤️ خدا رحمتشون کنه و جایگاهشون بهشت باشه🌈 

آهان خب خداروشکر که دیدیشون❤️ خدا رحمتشون کنه و جایگاهشون بهشت باشه🌈

ممنونم عزیزم 🙏🙏🙏💖

😍😍😍😍مرسی عزیزم 💖💖🥰🥰😍😍آره کبوتر سفید را مامانمم گفت👌

خیلی دوست دارم عکس دخترت رو ببینم میشه بذاری؟!اگه دوست نداری اینجا بذاری تو خصوصی هم میشه لینک فرستاد

خیلی دوست دارم عکس دخترت رو ببینم میشه بذاری؟!اگه دوست نداری اینجا بذاری تو خصوصی هم میشه لینک فرستا ...

شما لطف دارید عزیزم 

ممنونم 🥰🙏

من عکسش را تا به حال اینجا نذاشتم.

فکر میکنم خودش باید بزرگتر بشه  تصمیم بگیره که عکس بذاره تو اینترنت یا نه...

محدودیت من را ببخشید🥺🙏🥰

شما لطف دارید عزیزم ممنونم 🥰🙏من عکسش را تا به حال اینجا نذاشتم.فکر میکنم خودش باید بزرگتر بشه تصم ...

اشکال ندارد😘زنده باشه ان شاالله 🌈 

اشکال ندارد😘زنده باشه ان شاالله 🌈

😘🥰🙏

اون تایمی که در موردش نوشتم، از دوستش شنیدم که بیمار شده ...خدا را شکر من تونستم ببینمش وگرنه تو دلم ...

بابت اون چند تا جمله ی ناشایستی که از سر خشم و تحت تاثیر جو سایت گفتم عذرخواهی میکنم

الان تاپیکت رو خوندم قلبم برات شکست و اشکم دراومد😔💔

خدا به دلت آرامش بده

روحش قرین آرامش و رحمت ابدی باشه 

نور به قبرش بباره 🕊⛅️💛

خدا عمر خودت و باقی عزیزانت رو طولانی و پر برکت کنه ❤️