2777
2789
عنوان

نشانه های ADHD در کودکان

79 بازدید | 26 پست

ADHD یعنی «بیش فعالی» و «نقص توجه»

👈👈 نقص توجه:

این گروه عمدتا خیلی زود از خوندن و نوشتن یا هر فعالیتی که نیاز به توجه و تمرکز داره خسته و کلافه میشن، موقع نشستن و انجام دادن تکالیف مدام این پا و اون پا میشن و وول میخورن، فعالیتهای عملی و حرکتی رو به فعالیتهایی که نیاز به توجه و تمرکز داره ترجیح میدن، انجام بازیهایی مثل پازل براشون سخته و بیشتر به بازیهایی مثل لگو علاقه دارن، به تنهایی و به صورت خودکار تکلیفشون رو انجام نمیدن و معمولا نیازه که خانواده بهشون ساختار بده و مدیریتشون کنه، درکی از زمان ندارن، دقیقه نودی هستن، کارهاشون رو نصفه نیمه رها میکنن، سر کلاس معمولا حوصلهشون زود سر میره و خسته میشن. چند دقیقه اول رو با معلمن بعد یا خیالپردازی میکنن یا با یه چیزی ور میرن، یا با کنار دستشون پرحرفی میکنن، با کوچکترین محرکی، حواسشون از کاری که دارن انجام میدن پرت میشه، معلماشونم اصولا شکایتشون اینه که اینا خیلی بیدقت و حواس پرتن، توی دیکته یه سری اشتباهاتی مثل حرف جا انداختن، نذاشتن نقطه یا دندونه و ... دارن، معمولا دست خط بدی دارن چون فقط میخوان هولهولکی بنویسن که تموم بشه بره، در عین حال خیلی باهوشن و مطلب رو زود یاد میگیرن و به همین خاطر تکرار مطلب از طرف معلم خسته شون میکنه، معمولا شلخته و بینظمن و وسایلشون رو زیاد جا میذارن یا گم میکنن.

👈👈 بیش فعالی:

مقاوت بالایی در مقابل خوابیدن دارن و دوست دارن شبا بیدار بمونن، از در و دیوار بالا میرن، آسیبهای فیزیکی و زخم و کبودی زیادی بخاطر همین جنب و جوش زیاد روی دست و پاهاشون هست، خیلی عجولن، آستانه تحملشون پایینه و انتظار کشیدن، رعایت نوبت یا وایستادن توی صف خیلی براشون سخته، پر حرفن و مدام وسط حرف دیگران میپرن و نمیذارن طرف حرفشو تموم کنه، این بچهها در مهارتهای اجتماعی دوست دارن تو بین همسالاشون رییس یا رهبر باشن.

❌❌ ترکیب این دوتا باهم میشه اختلال ADHD که نیاز به درمان دارویی و روانشناسی داره.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در نوزادی:

بچه هایی که در دوران کودکی تشخیص ADHD در موردشون داده میشه، توی دوران نوزادی هم علائم این چنینی داشتن: معمولا موقع تولد وزن کمی دارن، بد غذائن، بد خوابن و مقاومن نسبت به خواب، خلق و خوی دشواری دارن به این معنی که با تغییرات دیر سازگار میشن، معمولا قبل از ۱۲ ماهگی راه میوفتن، مدت سینه خیز رفتن و چهار دست و پا راه رفتنشون خیلی کوتاهه و خیلی سریع به راه میوفتن، به لحاظ گفتاریم جلوترن و توی یک سالگی میتونن جمله بگن.

آره تحت درمانه ، دو ساله

پس کوچولو هست.

دختر من توی نوزادی اصلا علائم نداشت.

از سن ۵ به بعد علائم نقص توجه داشت ولی بیش فعالی نه اصلا...

حالا نمیدونم الان که ببرمش برای نقص توجه یا نه. دقیقا مو به مو علائم نقص توجه رو داره. ولی بیش فعالی خیلی کمتر. فقط یه کمی کم صبر و کم تحمله . کلاس اولیه

الان ۱۲ ، آره دیگه ده سالگیش اوج اذیتهاش بود که بالاخره همسرم کوتاه اومد و قبول کرد این بچه نیاز به ...

آهان فکر کردم میگی دو سالشه.

پس یعنی از ده سالگی بردیش برای درمان؟ علائمش بیشتر نقص توجه بود یا بیش فعالی؟