2777
2789

خونمون خیلی کوچیکه مادرم به خونه نمیرسه خیلی بدسلیقس تنها جایی که تمیزه اتاق منه فقد خودم مرتب میکنم

حالا با یه پسری دوسال دوستم عاشق همیم خونشون رفتم با مادرش خواهرش رفت امد دارم میخاد بیاد خاستگاریم اما خیلی خجالت میکشم از خانوادم از خونمون از رفتاراشون اخه خانواده اونا خیلی خوبن خونشون بزرگ  وضع مالی و همیچیشون اوکی چیکار کنم خسته شدم میخام برم سر خونه زندگیم حالم ازین وضع داره به هم میخوره اصلا به پدر مادرم نرفتم خیلی تمیزم خیلی باسلیقه ولی اونا نه

خجالت میکشم بیان خونمون خاستگاری اخه دوست پسرم یه دید دیگه ای نسبت بمن داره چون همش میگه خیلی خوشتیپی خیلی دختر به خودت میرسی خوشم میاد چیکار کنم همش دارم طولش میدم میگم یکم بیشتر همو بشناسیم فعلا زوده...😔😔😔

افکار خانوادمم قدیمیه هیچی بلد نیستن وسایل خونه رو ببینین درب داغون واقعا خجالت اوره

بالاخره باید وضع شما رو بدونه بهش واقعیت رو بگو

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتماد به نفس داشته باش اشتباه من رو تو مجردی نکن بزار بیان خواستگاری

در مورد اشتباهت بیشتر توضیح میدی لطفا

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

عزیزم خودت خونه کلا تمیز کن مثلاً بشور مرتب کن مطمعن باش اونی که دوست داره به این چیزا اهمیت نمیده منم خونواده ی ضعیفی بودم در مقابل شوهرم  خونوادش به خاطر شرایط مالیمون راضی نبودن ولی این و بگم خیلی مادرم تمیز و مرتب بود و همه دوسش دارن چون خیلی با شخصیته و دل هیچ کس و نمیشکونه 

خانواده منم مشابه تو هس. حتی یه بار مادرم گوشی رو پرت کرد رو صورتم گفت حوصله ندارم با خواستگارت صحبت کنم🤣 با اینکه وضع مالیمون بد نیس خونه شلخته هس و واس مامانم اینا هیچی اهمیتی نداره. نحوه حرف زدنشونو با خواستگارم بلد نیستن راهکارهای زیر رو برات دارم: ۱. خودت خونه رو مرتب کن برو دکور بگیر. ۲. پدر و مادرت رو آماده کن سوتی ندن جلو خواستگار. ۳. لباس مناسب برا خواستگاری بگیر براشون. خیلی خوشبختی که خواستگار اینطوری داری یکم زور بزن عروس میشی. عضه هم نخور خیلیا مثل تو هستن

من همسرم خونه ی پدرش سه طبقه بود 

و خونه ی ما یه خونه ی ویلایی ولی دست و دلباز و مهربون 

اونام عاشق اخلاق ما شدن و اصلا وضع مالی براشون مطرح نشد و به چشم نیومد و شیفته ی محبت و مهربانی ام شدند

به قول شوهرم مهم ترین ثروت  در زندگی 

((((((اخلاق خوب))))))))) هست که با هزار تا خونه برابری می کنه 

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
در مورد اشتباهت بیشتر توضیح میدی لطفا

عزیزم من یه خواستگار با موقعیت عالی داشتم اینکه میگم عالی فقط شرایط مالی و..مد نظرم نیست به کل موقعیت توپی بود اما خب چون وضع مالی خوبی نداشتند خانواده ام نمی‌گذاشتم پا پیش بگذاره بعداً متوجه شدم اون آنقدر به من علاقه داشت که اصلا براش مهم نبوده.واقعیت امر اینه که نمیشه دنیا رو از دیدگاه خودمون صرفا نگاه کرد

عزیزم من یه خواستگار با موقعیت عالی داشتم اینکه میگم عالی فقط شرایط مالی و..مد نظرم نیست به کل موقعی ...

ممنونم نوستی برام

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

اگه تمیزی چراکل خونه روتمیزنمیکنی؟پول ندارین خرج قروفرت ازکجامیاد؟

چه بد نوشتی ،شما نبودی این موقعیت و ادم افسرده میشه حس بدبختی که داره نمیذاره کاری کنه بکنه هم میشه مثل خودش باز

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌