الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوست عزیزم ولی در کل خواهش میکنم هیچوقت هیچوقت تکرار میکنم هیچوقت این کار (خودکشی) رو انجام نده، آفرین به تو که دنبال راه حلی و سراغ صدای مشاوری. البته اینم بگم امکان داره اون طرفی که بهش زنگ میزنی نتونه کمکت کنه یا اونطوری که فکر میکنی نتونه آرومت کنه، اما اینا باعث نشن که خدای نکرده این فکرت تقویت شه
مثلا بگم سلام وقتتون به خیر من دوماهیه که فلان مشکلاتو دارم به خاطر همین افکار خودکشی دارم و فلان کا ...
حالا تو اینا رو بگو. ببین اون که تو رو نمیشناسه پس راحت باش و خجالت نکش همه چیو بگو ، بازم میگم از الان اینو در نظر بگیر که شاید جواب قانع کننده ای بهت نده، ولی دلسرد نشو
حالا ببین من از چیزایی که مطمعنم بهت میگم، که یه دید کلی داشته باشی. تمام کسانی که خودکشی میکنن اولا تمام راههای خودکشی(یعنی میخواد با هرچی که باشه) سخته و مرگ سختیه مثلا مثلا مثل سکته نیست که یهویی باشه. دوما تمام کسانیکه خودکشی میکنن اون لحظه مثل چی پشیمون میشن و میخوان خودشونو نجات بدن حالا یا کار از کار گذشته و یا میتونن ( دلیل این شاید اون سختیه هست) سوما زمان یه چیز عجیبیه مثلا تو دوسال دیگه همین موقع میگی خداروشکر این کارو نکردم. پس اصلا اصلا تحت هیچ شرایطی به خودکشی فکر نکن، به مشکلاتت فکر کن که چه جوری حل شن
ببین عزیزم من و تو خیلی ناامید میشیم که این فکرا سراغمون میاد، واقعیتش منم پارسال این فکرا سراغم اومد، ببین چقدر ادم ناامید میشه که همچین تصمیمی میگیره پس من و تو باید دنبال کسی باشیم که حرفمونو گوش کنه و درکمون کنه و راه حل بهمون بده