2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم 

منتها بعد از زایمان به اراجیفی که اطرافیان میگن در مورد شیردهی و پر خوری گوش نده

نمیدونم باید بخوری که شیر داشته باشی و این صحبتا

شما باید غنی ولی کم بخوری

همیشه یادت باشه

ورزش هم بکم

من تو زایمان اولم 1 ماه بعد سزارینم شکمم صاف شد و به وزن قبل از بارداریم برگشتم 

اون آخرای دوره شیردهیم که چند کیلو هم کمتر از قبل بارداریم شده بودم همه نگرانم بودن یهو بمیرم از شدت لاغری😂😂😂

الان دوباره باردارم 

و میدونم بعد زایمانم باز همون روند رو تکرار میکنم و وزن اولیه ام برمیگرده😘

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

مادرت چطوره ؟!اگه چاقه احتمال زیاد چاق می مونی اگه لاغره خیلی سریع لاغر میشی.من زایمان اولم بعد سه ماه لباسای قبلم رو پوشیدم 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

میتونی 

زایمان بکنی ک چقدر کم میشه وزن بچه و جفت و اینا 

بعد هرچی هم خودت اضافه کردی کم کم لاغر میشه فوقش یک ماه 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
آره عزیزم منتها بعد از زایمان به اراجیفی که اطرافیان میگن در مورد شیردهی و پر خوری گوش ندهنمیدونم با ...

شما چیکار کردین بعد سز شکمتون صاف شد

مامانی عاشقته پسرم(:♥️ ‌‌

مامانم لاغره

پس احتمال خیلی زیاد لاغر میشی سریع من هم تو بارداری ۶۵شده بودم 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من ۴۸ کیلو ام خیلی لاغرم و همش دنبال چاقی ام 

شوهرت از اندامت راضیه وقتی ۴۸ کیلو هستی؟ من اصلا اعتماد به نفس ندارم 

قدت چنده؟ 

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰

یکی از دوستای من مثل شما بود تقریبا. سبک زندگیش کلا ورزش و سالم‌خواری بود قبل از بارداری و تو خود بارداریش

بعد از زایمان تقریبا هفت ماه طول کشید شکل قبلش شد و عالیه الان