2777
2789
عنوان

همش ب جدایی فکر میکنم

326 بازدید | 20 پست

همسرم اولویت ش ما نیستیم چ روز و شبهای ک تنها گذروندم چ خودم مریض بودم چ بچه ها .اون میرفت پی دوست و رفیق و وقت کشی الکی .حالا ک میبینم دلم شکسته و هیچ حسی بهش ندارم دروغ خیانت دست بزن البته برای قبل بود تکرارش ندیدم اما کاملا بهش بی حس و خسته شدم برای بقیه تایم میزاره حتی چند روز برای من همیشه خسته و مریضه وووو کلا بحرفم نیس غیر حمایت مالی هیچیش خوب نیس شخصیت مزخرفی داره

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

روزها و ماه هاس حتی تصور روزهای بعد جدایی میکنم حس میکنم رها میشم اما ب فکر بچه ها میفتم می‌گم ممکنه تایم هایی بدون من باشن شاید استرس بگیرن یا باهاشون بدرفتاری شه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هات چند ساله انخودتون چیخیانتم میکنه؟

۵ و ۳ .من ۲۸.کلا احمقه با دوست من چ ت می‌کرد و بعد اومد گفت ببین این جوابم رو داده حالا فهمیدی دختر خوبی نیست ب من پا داده .در صورتی ک ۸ سال دوست بودیم شماره همسر منم نداشت و برخوردی باهاش نداشت با افتخار گفت بیا ببین بالاخره جوابم داد 

چند سالشونه بچه هات؟

۳ و ۵

برای زن محبت و وقت گذاشتن عشق دادن از همه بالاتره

بله من میبینم و خودش قبول نداره کسی زنگش بزنه سریع دویده تو کوچه من بهش بگم میگه وای سرم کمرم گردنم پماد بده دارو بده و میره تو اتاق در میبنده و کل روز من بچه داری میکنم 

الان وقت خوبیه بزرگ تر بشن سخت ترهاگه واقعا نمیتونی الان اقدام کن

یبار اختلاف داشتیم پدرم گفت بساز و فلان الیته صد درصد در جریان مشکلات من نیست از واکنش بقیه میترسم من همیشه آروم و بی دردسر بودم

خدا کنه هیچ زنی شرایط شما رو تجربه نکنه، مهمترین نکته اینه اینه اگر در بدترین شرایط هم هستی اما بعدش نمیتونی اوضاع مالی خوبی داشته باشی و بچه هات هم ممکنه لطمه ببینن بمون، درسته خودت فدا میشی اما شماها نباید بچه هاتون رو فدا کنین، شرایط مالی بعد طلاق و شرایط بچه ها مسائل اساسی هستن.

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون

۵ و ۳ .من ۲۸.کلا احمقه با دوست من چ ت می‌کرد و بعد اومد گفت ببین این جوابم رو داده حالا فهمیدی دختر ...

ای وای چ ابروبره

میخواستی بگی ب روش خودت منم ثابت میکنم دوستات خوب نیستن

حالا چرا این کارو کربدش می اومد ز دوستت یا چی

بچه هات چند ساله انخودتون چیخیانتم میکنه؟

کلا اخلاق هاش رو مخه .قبلا بله جدیدا ندیدم .کارای احمقانه زیاد میکنه آدم شک میکنه ب عقلش ولی خودش باهوش میبینه ب دوست من پیام می‌داده و یعد با افتخار میگه ببین مخش زدم پا داده اگه دختر خوبی بود اینطور نمیشد در صورتی ک دوست من شمارش هم نداشته دوست ۹ ساله. فقط برای اینکه باهاش وقت نگذرونم

ای وای چ ابروبرهمیخواستی بگی ب روش خودت منم ثابت میکنم دوستات خوب نیستنحالا چرا این کارو کربدش می او ...

فکر می‌کرد اون منو پر میکنه .دوستم فکر میکنه من قهر کردم باهاش نمیدونه بیشتر از شوهر م شرمندم .همینکار با خواهر م کرد بهش نوشته بود با من راحت باش همینطور ک من راحتم مشکلی داری پولی لازم داری بگو و کلا طوری پیام داده بود ک طرف معذب باشه خواهر م هم ب من گفت بعل گفت من دلم براش سوخته و ب فکرشم و اون پسر باهاش مناسب نبست