2777
2789
عنوان

جا داره یادی بکنیم از تاپیکه حلیمو با نمک میخورید یا شکر

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عههه یادش بخیر منم بودم گفتم فققطططط نمک چون روش قیمه دارهههه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یسریاش هس معجون حلیمه روش کنجد داره اونارو باید شکر بریزی پون توش نمک نریختن یه ذره ام 

ولی حلیم که گوشت داره قیمه داره یکم شوره باید فقط نمک بزنی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یادش بخیر واقعا 😂

دعوایی بودا ریختن سرم نمک چرا خرابش میکنی فلان🤣🤣

من با نمک میخورم و از چیزای شیرین خوشم نمیاد 

اما ما اصفهانیا از طرفی خورشت ماست داریم که شیرین د خوشمزه س برداشتم اینه که مث خورشت ماست ما اصفهانیاس با شکر

...Don't judge situation , you've never been in

یسریاش هس معجون حلیمه روش کنجد داره اونارو باید شکر بریزی پون توش نمک نریختن یه ذره ام ولی حلیم که گ ...

حلیم که گوشت داره مگه قیمه داره؟

تا حالا ندیدم

اینجا تو حلیم گوشت دار ،برای تزئین ترکیب کنجد و دارچین و شکر میریزن

یه ظرف شکر هم میذارن کنارش ،هرکی خواست بیشتر بریزه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
حلیم که گوشت داره مگه قیمه داره؟تا حالا ندیدماینجا تو حلیم گوشت دار ،ترکیب کنجد و دارچین و شکر میریز ...

خب دیگه میگم فرق داره حلیمی که مای شماس فقط با شکر خوشمزس