2777
2789
عنوان

کمک بچم شبا نمیخوابه داغون شدم

143 بازدید | 11 پست

دخترم یسالشه داره دندان درمیاره شبا نمیخدابه دوساعت فقط میخوابه و بعد تا صبح خوابش نمیبره داغون شدیم چکار کنیم؟ شربتی چیزی نیست؟ هر راهکاری به ذهنمون رسید امتحان کردیم به توصیه دکتر استامینوفنم دادیم اثر نکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دخترم سه سالشه ،تا چند ماه پیش بهش شربت دادم خیلی خیلی بهتر شد.

من اول بی بی سد دادم فایده نداشت ،بی بی اسلیپ دادم خیلی خوب شد

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
برای یساله میشه استفاده کرد؟

اره بی بی اسلیپ از سه ماهگی میشه داد

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

عزیزم من بچم ۵ ماهشه از همون اول سعی کردم تنظیم خوابش کنم الان خداروشکر خوبه شبا ساعت ۷ خوابه ساعت ۱۲ شب ی بار شیرش میدم ساعت ۵ صبح هم ی بار؛ الانم دارم خواب روزش رو تنظیم میکنم؛‌ بنظرم شما هم اینکارو کن؛ البته باید وایسی مشکل دندونش برطرف شه بعد

بخند: بذار همه بفهمن قوی تر از دیروزی.
عزیزم من بچم ۵ ماهشه از همون اول سعی کردم تنظیم خوابش کنم الان خداروشکر خوبه شبا ساعت ۷ خوابه ساعت ۱ ...

جدی چه خوب؟ دختر من که اصلا تا قبل ساعت یک شب خوابش عمیق نیمشه. چطوری عادتش بدم زود بخوابه؟ 

جدی چه خوب؟ دختر من که اصلا تا قبل ساعت یک شب خوابش عمیق نیمشه. چطوری عادتش بدم زود بخوابه؟

ولا فدات شما دخترت بزرگه ی کم برات سخت میشه

باید تخمل گریشو داشته باشی و رو روشت بمونی کوتاه نیای

شوهرت هم خیلی کمک کنندس

بخند: بذار همه بفهمن قوی تر از دیروزی.