2777
2789

تا ظهر والا خیلی خسته شدم دیروز نذری داشتم تا الانم داشتم دعا میکردم برم بخوابم ساعت بزارم ۲ ۳ بیدار شم شوهرم گفت همون موقع ها بیدارم کن 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

کوفتت شه چون شوهر ندارم..

اواااا خدا نکنه... خوش باشه الهی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگو زشته عزیزم... میتونی به جاش از خدا بخواهی

شوخی کرد به حضرت عباس

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

پایدار باشین😍🤲💖

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

میبینم که هی خودتو جر میدی تگم میکنی بعد پاک میکنی🤣🤣🤣🤣🤣قبل اینکه بخونم پاک کردی فدات شم😁

پاک نکردم احمق عکس رو می‌خوام بزارم نمیاد 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

میبینم که هی خودتو جر میدی تگم میکنی بعد پاک میکنی🤣🤣🤣🤣🤣قبل اینکه بخونم پاک کردی فدات شم😁