2777
2789
عنوان

پسرای شما هم اینطورن؟

273 بازدید | 15 پست

سلام من دوپسر دو وسه ساله دارم.خداحفظشون کنه ب شدت بازیگوش وناز.اما مشکلم اینه ک ریختوپاششون زیاده.کثیف کاریاشونم همینطور.مثلا وقتی میخوان غذابخورن حساسیت دارن ک خودشون بخورن من واسشون زیر انداز بزرگ میزارم که خودشون غذابخورن ولی وقتی غذاخوردن تمام میکنن همون زیراندازرومیتکونن زمین.یاکیکی چیزی دستشونه پودرمیکنن روفرشا باقی لیوان ابشون رو حتی اگه کم کم واسشون بریزم اما حتما ی جیزی از اب نگه میدارن تابریزن زمین.خانواده شوهرم که باهاشون زندگی میکنیم تو یه خونه فوق العاده حساسن ومرتب ب من ویا به بچه هام غرمیزنن.خواستم ببینم همه بچه ها اینطور  یا این منم ک بچه هام ازالان بی نظم وکثیف ان؟

عزیزم‌بچه ست راحتش بذار طبیعیه. اون چه میدونی نظم چیه! شلختگی کدومه. هر کی هم ناراحته حونش نرو. بذار بچکی کنه اصلا خونه رو به گند بکشه.‌قوای ذهنی بچه ها اینطوری قوام‌پیدا میکنه با شیطنت و تجربه و...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌بچه ست راحتش بذار طبیعیه. اون چه میدونی نظم چیه! شلختگی کدومه. هر کی هم ناراحته حونش نرو. بذار ...

دقیقا👌👌👌👌👌👌👌👌

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

همه بچه ها اینجورن 

ولی شما همیشه کار و روش درست رو براشون بگو

و ازشون بخواه که انجام بدن

ولی ولی انتظار رعایت رو نداشته باش 

بعد از یه مدت یاد میگیرن از تکرارهای منظم و مهربانانه شما

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
عزیزم‌بچه ست راحتش بذار طبیعیه. اون چه میدونی نظم چیه! شلختگی کدومه. هر کی هم ناراحته حونش نرو. بذار ...

عزیزم من باخانواده شوهرم زندگی میکنم باهم تو یه خونه.من ازوقتی بچه هام ب دنیااومدن بیردن رفتن هام چن ماه یکبارشده

ببخشید دوباره میپرسم یعنی شما خانمایی ک بچه دارین شده مثلا تازه خونتون روتمیییییز کرده باشین بعد بیان گند بکشن خونه روبچه هاتون؟عصبی وکلافه نمیشید؟من دارم روخودم کار میکنم ک عصبی نشم اما نهایتا از کار بچه هام عصبی نشم از غر زدنای خانواده شوهرم عصبی میشم

ببخشید دوباره میپرسم یعنی شما خانمایی ک بچه دارین شده مثلا تازه خونتون روتمیییییز کرده باشین بعد بیا ...

من اونموقع دانشجو بودم.‌دخترم کتابامو پاره میکرد خط خطی میکرد نه عصبی نمیشدم. به همم میریخت که میریخت.‌یه جوری نگام میکرد که میخوردمش. اما الان که بزرگه سخت گیر شدم به هم بریزه میگم بهش

ببخشید دوباره میپرسم یعنی شما خانمایی ک بچه دارین شده مثلا تازه خونتون روتمیییییز کرده باشین بعد بیا ...

عزیزم دختر منم همینطوره..اصلا نگران نباش.هر کی هم غر میزنه بش بیمحلی کن.بچه باید بچگی کنه و انرژیش رو تخلیه کنه..

کارهای دختر منم دستکمی از پچه های شما نداره..قالی رو تازه داده بودم شسته بودن,بخدا 24ساعت بعد دیدم رژلبم رو برداشته,انگشتش رو تا ته کرده توش و روی قسمت سفید قالی میکشه..اینقدر شوهرم غر زد که چرا پول حروم کردی ودادی قالی ها رو شستن..

بذار بچگیشونو کنن.مگه چند بار دو.سه ساله باشن,مگه چند بار بچه میشن؟؟؟فقط حوصله داشته باش و سعی کن موقع عصبانیت خودتو کنترل کنی..اینم بدون اگه الان بچگی نکنن در سنین بزرگسالی رفتارهای بچه گانه از خودشون نشون میدن

نیکی چو از حد بگذرد،،نادان خیال بد کند..

کاملا طبیعیه این کارای بچه گونه مال منم همینطورن بچه هام

ولی اگه میبینی دارن کثیف میکنن و اصلا اهمیت ندی و نری خرابکاریا رو رفع و رجوع کنی اون بده مخصوصا که با مادرشوهر یه جا هستی

کاملا طبیعیه

من از وقتی صندلی غذا گرفتم خ راحت تر شدم ایرانیش قیمتی نداره

حداقل فقط همونجا کثیف میشه

باید با جدیت باهاشون صحبت کنی وبگی  فقط رو زیر انداز میتوتید بریز و بپاش کنید

شرایط سختی داری  یه رو فرشی بزرگ بگیر و روی اون زیر انداز بنداز حالا شاید باز بهتر باشه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

عزیزم من کلا جاروبرقی رو تو حال نگه میدارم. چون الان جارو میزنم نیم ساعت دیگه همون آشه و همون کاسه. البته به پسرم توضیح میدم که بهتره چطوری رفتار کنه اما خوب ۸۰ درصد مواقع کار خودش رو می‌کنه. الان دیگه طوری شده که می‌ریزه خودش هم کشون کشون جارو برقی میاره و تازه یادآوری می‌کنه که اینجا هم ریخته هاااا. جا نمونه از جارو.:)))) منم یه وقتهایی کلافه میشم البته اما خوب بچست دیگه. همه چیز رو درست رعایت کنه میشه بزرگسال. والا الان بزرگسال‌ها هم خیلی چیزا رو رعایت نمیکنن.