2777
2789

یکی از اقوام‌ نزدیک شوهرم برمیداره دوست دخترشو میاره خونه ما و بقیه اقوام.

خب من خوشم نمیاد.

حرف زدنش با شوهرمو دوس ندارم.

یه جورایی حس بدی ازش میگیرم.

درست و حسابی هم لباس نمیپوشه.

چس کلاس میذاره،درحالیکه هیچ چیز خاصی نیست و از خیلس وقت پیش میشناختیمشون.انقد الکی حس مایه داری برمیداره که نگو.هی از مال و اموالشون میگه😐(حس آدمهای نوکیسه رو منتقل میکنه)

چند روز پیش خونمون بودن،هنوز حس منفیش از خونه ما نرفته.

شوهرمم هی ازش به شوخی حرف میزنه(نه که خوشش بیادا ولی من دوس ندارم هی حرفش تو خونمون باشه).

منم از لجم سوتیای دختره رو بولد میکنم جلو شوهرم.

چندین بار هم دعوتشونو واسه باهم بیرون رفتن رد کردم‌.نمیدونم چرا نمیفهمن که دوس ندارم صمیمی بشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم انقد بدم میاد دوس دخترو میارن تو جمعای خونوادگی

که چی این گ.. خوریای مدرن😂

حالا من که اصلا تو خونم راه نمیدم مگر اون کاپلو بشناسم

مثلا دوستای دانشگام با دوس پسراشون عیب نداره بیان چون هممون هم دانشگاهی بودیم و قدیمی ان

ولی همسرم دوتا دوست از دوره دبیرستانش داره،پیارسال میخواستن واسه تولدش با دوس دختراشون بیان،گفتم نخیر،تو خونه من نه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
والا پشت سرش میگه از دختره خوشم‌نمیاد ولی یکسره با همن.همون دیگه اگه زنش بود تحمل میکردم.

میفهمم چی میگی .ب نظرم جلو بقیه مردا اصلا خوب نیست ک میاد چون ممکنه اونام دلشون بخاد یا دوس دخترشون برن اینور اونور وقتی متاهل هستن حسرت میخورن حتما😅

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
یعنی مشکل تو الان فقط ثبت ازدواج اوناس؟

نه گلم.

ثبتش به خودشون ربط داره

از اینکه بلاتکلیف، یه دختر غریبه رو میکنه تو زندگیمون خوشم نمیاد.تهشم‌معلوم‌نیست بگیرتش،بخاطر همین حس میکنم حریم خصوصیم زیر سوال میره.

میفهمم چی میگی .ب نظرم جلو بقیه مردا اصلا خوب نیست ک میاد چون ممکنه اونام دلشون بخاد یا دوس دخترشون ...

آره دیگه

نامزد بودن یه چیزی،ولی میان تو جمع ادا اصول درمیارن من خوشم‌نمیاد.لااقل خونه من نیان

منم انقد بدم میاد دوس دخترو میارن تو جمعای خونوادگیکه چی این گ.. خوریای مدرن😂حالا من که اصلا تو خون ...

اه همه اینا یه طرف،دختره یه ادایی میاد که ما خونمون فلان جوره،n تا ماشین داریم و....

به من چه؟

دوس ندارم بیان خونه من.