2777
2789
عنوان

رفته بودیم عروسی شیرازیا

165 بازدید | 17 پست

بچه ها ما یه ماه پیش رفته بودیم عروسی شیرازیا بعد خودمون شیرازی نیستیم و کلا لباساشون و رقصشون با ما متفاوت بود برای همین برای ما جالب بود

بعد وقتی خانما رفتن وسط که برقصن داداشم و بابام نگاه میکردن چون به نظر رقصشون جالب بود ولی هیچ مرد دیگه ای نگاه نمیکرد ما هم وقتی سرمون رو برگردوندیم دیدیم همه دارن به ما نگاه میکنن

دیگه خلاصه از خجالت اب شدیم

فقط برام سواله اینا که اینقد حساسن چرا عروسی مختلط گرفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با عرض معذرت شما ن شیراز رفتید ن عروسی متعلق به شیراز بود اون شهرستانهای اطراف ک با قومیت خودشون لباس مخصوص دارن ما شیرازی های اصیل و متعلق به شهر شیراز یک ن لباس داریم ن عروسی های بخصوصی 

این باعث میشه دید بقیه نسبت به شیراز با قومیت های دیگه یکی بشه و برای خودمون هم جالب نیس

مثلاً من تهران بودم کار اداری داشتم بهم میگفتن شیرازی هستی واقعا؟چقدر خوب حرف میزنم! یا مثلاً شیرازیان فلانن بعد کاشف به عمل میاد طرف کیلومترها با شیراز فاصله داره وقتی می‌ره یک شهر دیگه خودش رو شیرازی معرفی می‌کنه و این واقعا تاسف باره

این باعث میشه دید بقیه نسبت به شیراز با قومیت های دیگه یکی بشه و برای خودمون هم جالب نیس

وا ببخشید حالا من یه اشتباه کردم بعدشم قبولش کردم و درستش و گفتم 

دیگه دلیلی این همه عصبانیت و نمیدونم

مثلاً من تهران بودم کار اداری داشتم بهم میگفتن شیرازی هستی واقعا؟چقدر خوب حرف میزنم! یا مثلاً شیرازی ...

اخه ما تو عروسی رفته بودیم بهمون میگفتن شیرازین ولی عروسی مال اطراف شیراز بود منم فکر کردم همه شیرازیا عروسیشون اینجوریه