یه چیز کوچیک ازش بخوام تا چند روز بهونه میکنه که فردا میخرم بدتر عصبی میشم و کل دیگه اون چیزی کهخواستم ازش از چشمم میفته
دو روز پیش یه چیز خیلی ارزون خواستم ازش گفت فردا میخرم دیگه الان زنگ زده بود گفتم نخریدی گفت نه فردا میخرم یه کم غر زدم گفت من پول ندارم الان چند روزه دیگه یکی پول میفرسته واسم میگیرم برات منم عصبی بودم بعد اونم بدتر طلب کار شد
الان قهریم فکر کنم🤕🤧
فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
عزیزم مطمئنی فردا این آدم میتونه از پس زندگی مشترک بر بیاد ؟
آقایون درخواست دوستی به هیچ عنوان ندن ❌ اینجا یه سایته برای خانوم ها واقعا خیلی زشته انقدر آدمای چیپی هستید که بیاید به دختر و زن مردم درخواست دوستی بدید !