2777
2789
عنوان

طلاق یا ادامه زندگی کدومو انتخاب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 41 پست
تراپی برین بااین اخلاقیات که گفتی احساس میکنم حیفه

خیلی بیشعوره ببخش عزیزم اخه چیزی تو زندگی کم نداریم همه چی داریم عشق محبت این چ کاریه اخه 😭منم میگم حیفه طاقت دوریشو ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش قصد فروش خونه رو داره میگه بفروشم طلا بگیرم یکم رو مخش برم شاید صد درصد بشه کاش یکم بد اخلاق بو ...

چه اشتباه بزرگی!!!

فروش خونه برای خرید طلا؟ اصلا کار درستی نیست

ببین باورم نمیشه این سوالو میپرسی هر چقدر هم زندگیت گل و بلبل باشه فقط فقط طلاق چون بحث خیانت وسطه و تازه پولی چیزیم داری پس فقط طلاق لطفا ب بقیه ک میگن برو مشاور اینا گوش نده خیانت هیچ توجیهی نداره نه مشاور نه صبر نه هیچی فقط طلاق حرفمو پشت گوش ننداز لطفا!بعدا نتیجشو میبینی

خیلی حرف زدیم خیلی از دوستی تا نامزدی تا الان هفت هشت ساله میگه ببخشید دوباره ادامه کارش

یعنی تو دوران دوستی خیانت دیدی و باهاش ازدواج کردی🤦🏼‍♀️

اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷

ببین باورم نمیشه این سوالو میپرسی هر چقدر هم زندگیت گل و بلبل باشه فقط فقط طلاق چون بحث خیانت وسطه و ...

منم دوست دارم جدا شم فعلادو دلم سر اینکه میتونم بیرون زندگی مو خوب درست کنم و اینکه حداقل یه خونه از خودم داشته باشم یه جورایی زمینه چینی برا طلاقم دوس دارم وقتی جدا میشم دست خالی بیرون نیام انقدری ک منو اذیت کرده یه تاوانی باید داشته باشه 

یعنی تو دوران دوستی خیانت دیدی و باهاش ازدواج کردی🤦🏼‍♀️

من خیلی بچه بودم درسته سنم ۱۷ یا ۱۸ بود اما من خیلی ساده بودم خیلییی خر شدم زنش شدم 🥲الان ۲۵ سالمه خیلی بهتر میفهمم یه سری چیزا رو و اینکه کسی و نداشتم بهم بگه اینچیزا رو مادر پدرم همش میگفتن هیچی نگو ساکت باش من خیلی منزوی و درون گرا و خنگ بودم من اصلا کسی نداشتم ک نصیحتم کنه مادرم ک ب زندگی مجردیم حسودی میکرد و میگفت خیلی وقت زیاد داری شوهرت بدم وقت سر خاروندن نداشته باشی من خودمو بخشیدم چون من واقعا نمیفهمیدم بچه بودم تجربه ای نداشتم 

من خیلی بچه بودم درسته سنم ۱۷ یا ۱۸ بود اما من خیلی ساده بودم خیلییی خر شدم زنش شدم 🥲الان ۲۵ سالمه ...

الهی بگردم (: ولی اینو بدون هیچ وقت دیر نیست 

اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷

خیانت قابل تحمل و حل کردم نیست خیلی عجیبی شما ک برگشتی میگی چجوری تحمل کنم یا حاضرم کتک هم بخوذم ولی ...

میدونم منظورم از درد خیانته میگم ادم کتک بخوره ولی شوهرش امن باشع خیلی بهتره تا اینطوری مثه چی وابسته منه و منو انقدر دوسم داره واقعا دلی دوست داره نه اینکه بگم در ظاهر من ۸ ساله اینو میشناسم ولی اینطوری بره و این کارو بکنه واقعا درک نمیکنم چطوری منو انقدر دوس داره و بعد این کارو میکنه قلبم بیشتر میشکنه 

اره راه حلی جز جدا شدن نداره از دیشب دارم فکر میکنم بهش