2777
2789
عنوان

طلاق یا ادامه زندگی کدومو انتخاب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بگردم (: ولی اینو بدون هیچ وقت دیر نیست

خدا نکنه عزیزم 🥺❤️ اره دقیقا ولی نمیخوام اشتباه کنم دوباره میخوام وقتی جدا بشم دستم ب نامرد دراز نشه میخوام خونه ب اسمم باشه یه درامد داشته باشم و ماشینم ک دارم

باید درست جلو برم باز پشیمون نشم حسرت بخورم 

شما بهتره اول با توجه به اخلاقیات همسرت که میگین‌مهربونه و چیزهای دیگه که خودتون‌ میدونید برید پیش مشاور خوب حتما و علت این رفتارش رو ریشه‌یابی کنید .اینکه از دوستی تا حالا خیانت همسرتون پیامی بوده مشخصه آدم‌ خیانت جنسی نیست و این کارم یا از رو عادت داره انجام‌ میده یا یه خلا درونی داره .یا ریشه در گذشته اش هست.در هر صورت کوتاهی از طرف خودت هم بوده که تا حالا پیش مشاور نرفتین و الان هم اول به فکر اینی که اگه بگی مشاوره یه وقت خونه رو از دست ندی .گمونم شما خودت هم کمی کوتاهی کردی .

شما بهتره اول با توجه به اخلاقیات همسرت که میگین‌مهربونه و چیزهای دیگه که خودتون‌ میدونید برید پیش م ...

اره درسته حرفت عزیزم

اره خودش دو سه بار گفته بریم پیش دکتر یا مشاور 

خونه رو بخاطر این گفتم ک فردا پس فردا اگه حل نشد نتونستم کنار بیام یا اون درست نشد حداقل اینکه من بر نگردم دوباره خونه پدر مادرم دوباره از صفر شروع نکنم منم تلاش کردم تو این زندگی تو ۲۵ سالگی نصف موهام سفید شده این اقا اول زندگی چیزی نداشت همش باهم جمع کردیم 

شما بهتره اول با توجه به اخلاقیات همسرت که میگین‌مهربونه و چیزهای دیگه که خودتون‌ میدونید برید پیش م ...

کم کاریه چی اخه من بازم مشاور میبرمش گارد ندارم ک من مشکلی ندارم منم بی عیب نیستم

مشاور بریم شاید حل شد

کم کاریه چی اخه من بازم مشاور میبرمش گارد ندارم ک من مشکلی ندارم منم بی عیب نیستممشاور بریم شاید حل ...

منظورم اینه تا همین الان هم که نرفتین مشاوره کوتاهی کردین .چون ظاهرا شوهرت آدم همراهی هست .اگه زودتر اقدام‌میکردی برای ریشه یابی علت‌ رفتار شوهرت تا الان یا مسئله حل شده بود یا اگر هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده بود و همون روال گذشته رو داشت شوهرت و هیچ تغییری نکرده بود دیگه الان تکلیفت روشن بود .پس قضیه مشاور و حتما جدی بگیر .هی امروز و فردا نکن .حداقل میتونی اول خودت بری جلسات مشاوره رو و بعد زمانی که مشاور شوهرت رو خواست به ایشون اطلاع بدی که باید برین مشاوره .فعلا زودتر یه مشاور خوب و کار بلد پیدا کن .