2777
2789

کسی ک وقتی با منه خیانت پیامی کرده اونم نه یه بار چند بار

از خودم یه ماشین ۳۰۰ ۴۰۰ تومنی دارم ۲۰ گرم طلا 

اگه بتونم خونهشو بفروشم یه خورده ازش بردارم مثلا یه میلیارد 

تو پنج سال زندگی دوسال نامزدی 

حقوقش ۲۰ ۳۰ تومنه مهریه بزارم اجرا چقدر بهم میرسه 

چی کار کنم کدومشو ادامه بدم بچه هم ندارم 

این مرد اخلاقش خوبه مهربونه فوق العاده مهربون 

غذا میپزه زن زلیل ولی خیانت کار

طلاق سخته و تلخ 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ادم میترسه بگه جداشو. یکی بدتربیاد مهربونم نباشه زن ذلیلم نباشه خیانتم کنه. مردا چرا انقد هول شدن

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

برید مشاوره اول

نمیتونم ب روش بیارم دیگه خسته شدم انقدر بهش گفتم انجام نده الان بگم بریم مشاوره میترسم خونه رو ب اسم کسی دیگه کنه باید تو عمل انجام شده باشه اول خونه رو بگیرم بعد مشاور خوبه یا بدتر میشه ب نظرت 🥲

نمیتونم ب روش بیارم دیگه خسته شدم انقدر بهش گفتم انجام نده الان بگم بریم مشاوره میترسم خونه رو ب اسم ...

همینطوری الکی الکی که نمیتونی ازش خونه رو بگیری

بهش بگو من زندگیمو دوست دارم

بریم مشاوره 

اگر درست نشد 

اون موقع اقدام کن برای طلاق

اول راهکار های دیگه رو امتحان کن

ادم میترسه بگه جداشو. یکی بدتربیاد مهربونم نباشه زن ذلیلم نباشه خیانتم کنه. مردا چرا انقد هول شدن

دوسش دارم ولی اینکارش باعث میشه من ازش دور شم متنفر شم تحمل اینکه ببینی شوهرت ب کسی دیگه پیام میده سخته 

خیلی مهربونه بیش از حد 

دوسش دارم ولی اینکارش باعث میشه من ازش دور شم متنفر شم تحمل اینکه ببینی شوهرت ب کسی دیگه پیام میده س ...

حتما ببرش مشاور

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

همینطوری الکی الکی که نمیتونی ازش خونه رو بگیریبهش بگو من زندگیمو دوست دارمبریم مشاوره اگر درست نشد ...

خودش قصد فروش خونه رو داره میگه بفروشم طلا بگیرم یکم رو مخش برم شاید صد درصد بشه 

کاش یکم بد اخلاق بود میتونستم ازش راحت طلاق بگیرم کاش

مشاور خانواده باید بریم