2777
2789
عنوان

من توی

96 بازدید | 3 پست

پروفایلم نوشتم مامان یه سگ و خیلی آدم نفهم اومدن به این توهین کردن که می‌خوام خوب جوابشونو بدم 

یه دختر ۲۲ ساله بودم که تو مسیر به مهمونی ک تو جاده تهران کرج بود یه سگ نژاد دار رو پیدا کردیم که هم اذیت شده بود و رها هم چشمشو کور کرده بودن و یکی از گوشاشو کنده بودن اون روز برش داشتم با اینکه حساسیت به سگ داشتم و کسی که باهام زندگی میکرد از سگ خوشش نمیومد. اون سگ حدود ۱۰ ساله با من زندگی می‌کنه بعد از اومدنش خدا یه لطف دیگه ای تو زندگی بهم کرد 

پس کسایی که دارین توهین میکنین به سگم باور کنین اون سگ معرفتش و انسانیتش از شما بیشتره 

مامان یک سگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyar‍ این بی‌تربیت به جای لغو کاربری فقط تایپکش ترکید فحش های +۱۸ به کاربرا داد ولی بازم مجدد تا ...

سلام تاپیک های مورد دار لطفا گزارش بزنید یا تگ کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت