2777
2789
عنوان

نظر بدین ببینم شوهرم منو میخواد یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 47 پست
واقعا تا کسی تجربه نکرده باشه نمیدونه چی میکشی.زندگی با خودشیفته مثل اینه که تو یه جهنم زندگی کنی

بخدا جهنم رو تو این دنیا ب چشم دیدم تازه طلبکارم هست فقط ازخدا میخوام جون اونو بگیرع یا منو اینقد ک خستم

الان که فقط یه بچه داری باز کارت راحتتره. میتونی برگردی خونه پدرت و برای خرج خودت و بچه هم بری سر کا ...

آدم نرمالی نیست  عصبی برادرش زده مادرشو زده پدرشو زد خوارهشو زده خانوادش بدار از خودشون منو ک هر روز تهدید ب مرگ میکنه خاندانم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آدم نرمالی نیست عصبی برادرش زده مادرشو زده پدرشو زد خوارهشو زده خانوادش بدار از خودشون منو ک هر روز ...

اگه باهاش زندگی کنی کنی هم مرگ تدریجی هست همراه با شکنجه 😔😔😔 پناه بر خدا از دست این مردا

بدبختم

دور از جون

یکمی صبوری کن

فکر کن 

تا بتونی راه درست رو تشخیص بدی

اگه با جدایی مشکل نداری و استقلال مالی داری که حتمن تو برنامت باشه وگرنه بحث پوله به کار کردن و پول جمع کردن فک کن و اگه کلن با جدایی مشکل داری سعی کن زیاد درگیرش نباشی و برای خودت برنامه بریز مثلن کلاس برو یا سرکار وقتتو پر کن یا سرگرمی داشته باش که کمتر متوجه بدرفتاریاش بشی و اعصابتو خرد کنه

دور از جونیکمی صبوری کنفکر کن تا بتونی راه درست رو تشخیص بدیاگه با جدایی مشکل نداری و استقلال مالی د ...

پول جمع کرده پول میخواد که من ندارم نمبده

کارهم ک نمیزاره برم تو خونه هم سرمایه اندک میخواد ک ندارم حمایت ک نمیکنه دیگ چی میمونه اخه

دور از جونیکمی صبوری کنفکر کن تا بتونی راه درست رو تشخیص بدیاگه با جدایی مشکل نداری و استقلال مالی د ...

حس حال هیچی ندارم هه جی یادم می ره مجبورش م از نت قرصگیدا کنم بخرم بخورم

درخواست دوستی دادم احتیاج دارم با یکی حرف بزنم بزنم ام مایل باشیی قبول کن ایدی رو بیما رو بدم اونجا صحبت کینم اگ ن بیخیال شو