2777
2789
عنوان

میگن نباید روز عاشورا چیزی نذر کرد

239 بازدید | 21 پست

میگن یا براورده نمیشه یا براورده به شر میشه چون مصیبت عظیمی به عزیز رسول خدا وارد شده درست نیست ما نذر کنیم

خب اینطوری باشه روز عاشورا نباید طلب حاجت هم بکنیم، یا روز تاسوعا هم حضرت ابوالفضل شهید شدن بازم نباید نذر کرد

شما چیزی میدونید؟ ندر کردید تو این روز؟

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حرفا خرافاته درضمن به هرچی باور داشته باشی همون میشه جون باور و اعتقاد خیلی مهمه

نظر منم همینه

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

من اصلا نشنیدم و تو شهرمون انواع و اقسام نذری پخش میشه اما این هم اضافه کنم حضرت عباس هم همون روز عا ...

تاسوعا تو بستر میفتن عاشورا شهید میشن؟

مرسی ولی منم نشنیدم بعضیا از خودشون در میارن سند معتبری نداره

اینجا هم دوستان میگن صحت نداره

منم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم

ما تا بعداز ظهر چیزی نمیخوریم و عزاداری میکنیم وبعدش ناهار میدیم و نذری هم بعضیها میدن ولی تا بعد ازظهر مانند کسی که عزیزترینشو از دست داده از خوردن و اشامیدن دست میکشیم و روضه و مصیبت های روز عاشورا نقل میشه نذری اشکال نداره