2777
2789
عنوان

چطوری فراموش میکنین من دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 33 پست
اصلا دیگ سر خاکش نرو تمام عکساشو بریز دور اگه واقعا میخوای ب زندگی برگردی

نمیتونم حتی یه لحظه بهش فکر نکنم دل تنگی و بغض خفم میکنه یادش تنها چیزیه که واسم مونده

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

عزیز دلم خدا صبرت بده کاش ی مشاوره بری

رفتم ولی هیچی تغییر نکرد انگار وقتی رفت نصف روح و قلب منو هم با خودش برد

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیل سخته حتی فک کردن بهشم سخته خدا صبرت بده عزیزم روحش شاد

ممنونم عزیزم💙

باهاش هنوز کنار نیومدی باید بپذیزیش که دیگ نیست و ادامه بدی

هیچوقت دیگه هم نمیتونم کنار بیام فک کن یه آدمی دستش قطع شده یکی از پاهاش قطع شده منم همینطورم یه تیکه از جونم نیست چطوری کنار بیام