2777
2789
عنوان

چطوری فراموش میکنین من دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 33 پست

بعد از حدود ۲ سال به زور دوستم با یکی آشنا شدم و رفتم تو رابطه آدم خوبی بود ولی من اینقد تو گذشته گیر کرده بودم که اصلا نمیتونستم به آینده فکر کنم نتونستم ادامه بدم و کات کردم 

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از حدود ۲ سال به زور دوستم با یکی آشنا شدم و رفتم تو رابطه آدم خوبی بود ولی من اینقد تو گذشته گی ...

طبیعیه یسری آدما کلا به دل میمونن رفتنی نیستن کسیم جاشونو نمیگیره 

اینو بپذیر بعد کم کم سعی کن بتونی دوباره ارتباط بگیری 

هنوزم هروقت میرم سرخاکش چشمم به سنگ قبرش میفته نفسم میگیره حالم بد میشه انگار اولین روزیه که ندارمش داغش بعد از ۳ سال هنوز تازه اس دلم داره میترکه نه میتونم ادامه بدم نه میتونم بمیرم

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

عزیزم خدا بهتون صبر بده اما ادم زنده باید ب زندگیش ادامه بده خدا رحمتشون کنه عمرشون ب دنیا نبود شما زنده ای عزیزم باید زندگی رو بسازی خودتو بسپار دست زمان بهش فک نکن عکسشو جو دیدت نزار یا خاطراتشو ک دوباره برگردز ر اون زمان

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...

خیل سخته حتی فک کردن بهشم سخته خدا صبرت بده عزیزم   روحش شاد   

آرزومه وزنم به۴۸برسه برام (صلوات) بفرستین دوست جونیام منم برا همتون میفرستم ...  وزن الانم ۵۰ولی شکم و پهلو دارم  
هنوزم هروقت میرم سرخاکش چشمم به سنگ قبرش میفته نفسم میگیره حالم بد میشه انگار اولین روزیه که ندارمش ...

عزیز دلم خدا صبرت بده کاش ی مشاوره بری

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

اصلا دیگ سر خاکش نرو تمام عکساشو بریز دور اگه واقعا میخوای ب زندگی برگردی

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...