2777
2789

لطفا تا آخر بخونید

۷ سال پیش تو مراسم ختم بابای دوستم واسه اولین بار  دیدمش همون لحظه دلم رفت براش. خیلی قشنگ بود خوشتیپ خوش قدوبالا خلاصه همونی که چاووشی میگه باب دلمی...تو عمرم به هیچ پسری نگاه نکرده بودم ولی اون روز دلم میخواست فقط بشینم نگاش کنم

دوست داداش دوستم بود چند وقت بعد داداش دوستم کافه باز کرد بعد از اون بیشتر همدیگه رو دیدیم و بالاخره بهم پیشنهاد داد خیلی پسر خوبی بود خیلی دوسم داشت منم بیشتر از جونم میخواستمش کنارش خوشبخت خوشبخت بودم 

گذشت و بعد از تقریبا ۳ سال و نیم رابطمونو رسمی کردیم و نامزد شدیم

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگسمو فراموش نکردم چون اولین دوست پسرم بود تا ابد تو ذهنم میمونه ولی.  نسبت بهش بی تفاوتم

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

اما چند وقت بعدش تصادف کرد فوت شد من موندم و یه جسم بی روح شدم یه مرده ی متحرک تو حدود دوماه ۱۰ کیلو وزن کم کردم خودمو تو اتاقم حبس کرده بودم و شب و روزم با گریه میگذشت خلاصه از لحاظ روحی داغون بودم 

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

خب ؟منم این اکسم همونی بود که باب دلم بود🥲💔حسم بهش عالی بود تو یه نگاه عاشقش شدم ولی اون تو یه فاز ...

چه فازی؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر