2777
2789

من رو یه تایمی یه آقایی خیلی میخواستن نشد،من قبول نکردم،مادرشون همچنان هر جایی منو ببینه میگه حسرتت موند به دلم(گویا عروسشون خیلی اذیتشون میکنه) امشب هیئت بودم،فامیلیم با مادر این آقا.نشست پیشتم و های های شروع کرد گریه کردن،ازش پرسیدم چی شده و بهشون آب دادم و دستمال(از روی اخلاقیات) بهشون گفتم ناراحت نباشید و فلان و بهمان،شروع کرد آره حسرت تو به دلم موند این عروسه اذیتم میکنه خیلی اذیتم میکنه پسرم شده استخون متحرک منم هیچی نگفتم خودمم گریه میکردم هی میگفتم عیب نداره درست میشه(من نیاز به همصحبت داشتم دلمو خالی کنم) گفتم سرنوشت اینجوری شد منم تو این سن همسرمو از دست دادم نه شما به خواسته دلتون رسیدین نه من خوشبخت شدم حرف دیگه ای نزدم فقط از زندگیم گله کردم

الان خودتونو جای عروس اون خانم بزارید،من نمیخوام ناخواسته این دختر خانم از من ناراحت شن،نمیدونم چه حسی دارن من با مادرشوهرهرشون حرف میزدم(از دور نگاه میکردن) ولی من هیچ بدی ازشون نگفتم و گفتم که درست میشه عیب نداره کنار بیاین.

بنظرتون ناراحت میشن؟

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم فکرای خوبی نمیکنم فکر میکنم می خواستی مخ مادرشوهرمو بزنی البته ببخشیدا نظرمو گفتم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
من باشم فکرای خوبی نمیکنم فکر میکنم می خواستی مخ مادرشوهرمو بزنی البته ببخشیدا نظرمو گفتم

آخه رسما فکر باطلیه

من نمیام که مخشو بزنم پسرشو طلاق بده منو بگیره

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

اره احتمالا، چون مادر همسرش دائم به شما میگه حسرت به دلم موند و فلان

بله اطلاع دارم پیش عروسشونم گفته این حرفو

آخه رسما فکر باطلیهمن نمیام که مخشو بزنم پسرشو طلاق بده منو بگیره

ببین آدم بدبین میشه مخصوصاً که انقد مادرشوهرش تعریف تو میکنه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
ممنون عزیزم که کمک کردی

شما همسرت فوت کرده؟

قرار بود با یکی ازدواج کنی که!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...