2777
2789
عنوان

اونشب یه تاپیک زدم که

154 بازدید | 29 پست

دعا نویس بهم میگه شوهرت سه ماهه با یکی هست 

جواب ها همش این بود که باور نکن 

بیاین یکم بیشتر توضیح بدم 

شوهر من کارمنده صبح میره ساعت 5 و نیم اینا میاد 

بعد کارش هم فیزیکی هست پشت میز نیس در ضمن شده تا حالا که بارها از سرکار کارای مربوط یا غیر مربوط به شغلش رو از محل کارش جدا بشه و بیروت بره از اونحا 

در کل دوست باز نیست از وقتی میاد خونه وقتش با ماست تا خوابیدن 

حالا به نظرتون حالا حرف دعا نویس هیچ این مرد میتونه خیانت کنه یا نه نظر دلی🫶🙏🙏🙏

تو چیزای دیگه باید دنبال جوابت باشی نه تو نی نی سایت 

مثلاً روابط جنسی و عاطفیتون میزان محبت بینتون و.....

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مرد اگه خیانتکار باشه معلومه فقط یه کم باید باهوش باشی ،خدا رو شکر که سر در نمیاره ،بهتر

نمیدونم احساس میکنم یه چیزی سرجاش نیست یه جوری ام 

اعتماد کامل ندارم بهش

مثلا چطور ،از چه نظر

اخه تا یکی دوماه پیش یه جور افراطی خوب بود باهام محبت کلامی تعریف اینا که خودمم شک میکردم بعد الان چند وقته سرد شده خیلی نسبت به اون روزا سرد شده اذیت میکنه بی توجهی هم خونی نداره رفتاراش 

از یه طرف میگم شاید اونوقتا خیانت اینا میکرد یا الان

اخه تا یکی دوماه پیش یه جور افراطی خوب بود باهام محبت کلامی تعریف اینا که خودمم شک میکردم بعد الان چ ...

باید بدونی کدامش رفتار واقعیشه ،بالاخره باهاش زندگی کردی ،چون کسایی هستن خیلی سرد یا خیلی گرمن 

باید بدونی کدامش رفتار واقعیشه ،بالاخره باهاش زندگی کردی ،چون کسایی هستن خیلی سرد یا خیلی گرمن

اونوقتا هم کلا با ما بود بیرون رفتن صحبت شوخی بازی عین دوتا دوست اونم میگفت تو نبودی چیکار میکردم

اونوقتا هم کلا با ما بود بیرون رفتن صحبت شوخی بازی عین دوتا دوست اونم میگفت تو نبودی چیکار میکردم

دلیشو ازش بپرس ،شاید مشکلش چیز دیگه باشه ،مثل سختی کار یا خرج زندگی 

دلیشو ازش بپرس ،شاید مشکلش چیز دیگه باشه ،مثل سختی کار یا خرج زندگی

عزیزم شما خیانت رو از کجا فهمیدید؟؟

شوهرم میگه دلیل بی توجهی الانم همش فشار کار و استرسی هست که الان بوجود اومده منو درکم کن