2777
2789
عنوان

🖤 بفرمایید مجلس روضه اباعبدالله الحسین علیه السلام 🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله که حل بشه مشکل تون به حق محبت اهل بیت علیهم السلام.🤲

ممنون عزیزم💗💕

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
گذرم تابه درخانه ات افتادحسین عخانه آبادشدم خانه ات آبادحسین ع

زمان مرگم بیا اباعبدالله.

دوستت دارم خیلی یا اباعبدلله😭😭😭.

واقعا اونایی که امام حسین ندارن زندگیشون چجوریه؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
آخ ته گودال زمینگیر شد حسین پیر شد حسین پیر شد. اینو پسرم گاهی میخونه آتیش میگیره قلبم.فقط میگم میون ...

😭😭😭😭😭😭یا زینب به حق برادرت حسین ظهور آقامون برسون شر دشمنان به خودشون برگردون 

شفای عاجل تمام مریض ها 

خونه دار شدن تمام مستأجران 

حاجت روایی تمام گرفتارها 

عاقبت بخیر جوون هامون 

تسهیل در امر ازدواج شون 

بر محمدوآل محمد۳بار  صلوات  

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

زمان مرگم بیا اباعبدالله.دوستت دارم خیلی یا اباعبدلله😭😭😭. واقعا اونایی که امام حسین ندارن زندگیشو ...

امشب فیلم مختار دیدم خولی نامرد سر امام حسین خونه می‌جوشید دلم آتیش گرفت گریه میکردم فقط جیغ میزدم یا امام حسین 😭😭😭

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

زمان مرگم بیا اباعبدالله.دوستت دارم خیلی یا اباعبدلله😭😭😭. واقعا اونایی که امام حسین ندارن زندگیشو ...

به نظرت دل به دل راه داره واقعا😭😭😭یعنی ممکنه امام حسین جان هم مارو مای گناه کار رو همین قدردوسمون داشته باشه؟؟

شیب گودالو شاه بی ردا وا محمدا وامحمدا

میزنه سنان جدا شمر جدا 

وا محمدا وامحمدا😭😭😭😭

چطوری دلشون اومد آخه امام حسین رو سر ببرند؟ ای وای بر این دنیا که تموم نشد همون لحظه همه چی. من همیشه میگم آدمها بعد کربلا چطور زندگی کردن چطور سد اصلا آسمون از شدت غم به زمین نرسید ؟ چرا آتیش نگرفت زمین از داغی خون امام حسین. ؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
به نظرت دل به دل راه داره واقعا😭😭😭یعنی ممکنه امام حسین جان هم مارو مای گناه کار رو همین قدردوسمون ...

مگه میشه نیاد؟ ما از حر که بدتر نیستیم. مگه میشه یکی رو یه عمر صداش کنی جوابتو نده؟ اونم اهل بیت رو؟ باور کردنیه؟ یعنی یکی مثل شمر امام حسین رو دید اما ما نبینیم؟ تصورشم وحشتناکه، اصلا من چشمی که امام حسین رو نخواد نمیخام. کور بشه بهتره این چشمای من بدون امام حسین

امشب فیلم مختار دیدم خولی نامرد سر امام حسین خونه می‌جوشید دلم آتیش گرفت گریه میکردم فقط جیغ میزدم ی ...

اونجایی که است تازوندن به بدنهای شهدا که گفت استخوان سینه و پشت امام حسین شکست آخ بمیرم ، اونجایی که تنور خولی رو نشون دادن، بدترینش سنان بود که با افتخار گفت من حسین، پسر اسدلله را کشتم. اون سر روی نیزه آدمو آتیش میزد. تازه میگن اینا فقط یه بخش کوچیک از وقایع واقعی کربلاست، میگن هیچ قلبی توانایی نداره همه وقایع کربلا رو تحمل کنه ، چی اوردن سر اهل بیت فقط اون ملعون ها 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚

السلام علیک یا ابا ابالفضل العباس (ع)💚

السلام علیک یا حضرت زینب کبری (س)💚

السلام علیک یا حضرت رقیه (ع)💚

السلام علیک یا حضرت علی اصغر (ع)💚

السلام علیک یا حضرت علی اکبر (ع)💚

سلام و درود خداوند به یاران و شهیدان امام حسین علیه السلام 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
اونجایی که است تازوندن به بدنهای شهدا که گفت استخوان سینه و پشت امام حسین شکست آخ بمیرم ، اونجایی که ...

😭😭😭😭😭خیلی دردناک تر از این حرف هاست چی کشید زینب چی کشید رقیه