2777
2789
عنوان

نهایی دوازدهم

150 بازدید | 21 پست

از روزی که نمرات نهایی اومده یک کلمه هم نمیتونم درس بخونم تموم نمراتم نزدیک ۲ نمره پایین تر از چیزی بود که فکر میکردم 

معدلم رو حساب کردم میشه ۱۶ درحالی که معدلم سال قبل ۱۷و خورده ای بود ولی امسال بجای بهتر شدن بدتر شد وضعیتم 

کسی هست مث من داغون باشه؟

از یک طرف این روزا همش کارنامه میذارن نمره ها ۱۸ یا ۱۹ و میگن که همون شب امتحان خوندم فقط 

درحالی که من کلی در طول سال برای نهایی وقت گذاشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو 🥲ولی بگیر بخون همین دو هفته بعدا پشیمون نشی

تراز اردیبهشتم ۸۴۰۰ شده 

هرچقدر که بخونم آخرش بیشتر نمیتونم با این روحیه ای که الان دارم تازه ۶۰ درصد نهاییه همه سنگینی رو اونه 

تراز اردیبهشتم ۸۴۰۰ شده هرچقدر که بخونم آخرش بیشتر نمیتونم با این روحیه ای که الان دارم تازه ۶۰ درصد ...

عزیزم خوب اونو که دیگ گذشت نمیتونی تغییر بدی ولی الان حداقل میتونی به ۹۰۰۰ خودتو برسونی 

بنظرم شروع کن از 99 تو این دو هفته تست های کنکور به صورت جمع بندی بزن حداقل 

عزیزم خوب اونو که دیگ گذشت نمیتونی تغییر بدی ولی الان حداقل میتونی به ۹۰۰۰ خودتو برسونی بنظرم شروع ک ...

تراز ۹۰۰۰ کنکور تیر با این تراز نهایی جمعش نهایت بشه ۷۵۰۰ 

که میشه بازم رتبه ۲۰هزار 

حتی نزدیک چیزی که می‌میخوامم نیست

درحالی که آوردن تراز ۹۰۰۰ خیلی سخته

برای همون تراز ۸۴۰۰ جونم دراومد 

بعد ببخشید ترازتون خوب سده خودخوان بودید یا فیلم میدید؟من کلا امیدمو ازدست دادم هیچی نمیارم نمی‌دونم ...

برای کنکور اردیبهشت فقط همایش جمع بندی دیدم 

بعدش کنکور های ۴۰۱ به بعد رو حل کردم 

فقط برای شیمی کنکور های ریاضی رو هم حل کردم