2777
2789
عنوان

دلتنگی

85 بازدید | 15 پست

دوساله از جداییم میگذره...

بعضی‌وقتا از این اتفاق خوشحالم بعضیوقتا ناراحت جوری ک حس میکنم دارم له میشم

همش دلتنگم ... خودشو نامزدشو میبینم یاد خاطرهامون میفتم... هم خاطره های بد هم خوب

اون درد طلاق بعد از دوسال همچنان پررنگه و ازارم میده انگار همین دیروز جدا شدم

چرا اونایی ک عرضه خوشبخت کردن دختری‌رو‌ندارن میرن بختشو سیاه میکنن بعدشم بهترین زندگی برا خودشون درست میکنن؟

ولی راست میگن پول معجزه میکنه ... حالا هرچقدر بخوان ظلم کنن تا وقتی‌پول دارن خوشبختن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعییییییییی

چرا جدا شدی وقتی اینقد دوسش داری ؟

فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

دوست داشتن دلیل کافی واسه ادامه زندگی نیست

درسته 

فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

مشکل اصلی اینجاست چرا اون و نامزدش نیبینی؟ همه راه های ارتباطی رو قطع کن هرچیزی که هست.تا فاصله نگیری فراموش نمیکنی.به تدریج از ذهنت میره.برا خودت هدف داشته باش و برنامه ریزی کن کسی که مناسبت باشه تو مسیرت قرار میگیره

مشکل اصلی اینجاست چرا اون و نامزدش نیبینی؟ همه راه های ارتباطی رو قطع کن هرچیزی که هست.تا فاصله نگیر ...

قوم هستیم تو هرمراسمی میبینمشون

دیگه خودم تو هیچ مراسمی نمیرم چون خیلی اذیت میشم

ولی باز خبرشو برام میارن :( 

من شاغلم از صبح تا شب سرکارم هدف دارم دنبالش میکنم ولی ۲۴ ساعتی تو ذهمنه همش حس و حال دوران نامزدیم میاد تو سرم واقعا از ته دل برا اونایی ک‌این حسو تجربه نکردن خوشحالم...امیدوارم هیچکس تجربش نکنه

قوم هستیم تو هرمراسمی میبینمشوندیگه خودم تو هیچ مراسمی نمیرم چون خیلی اذیت میشمولی باز خبرشو برام می ...

خیلی ها تو این شرایط بودن .من خودم با یک پسر تو دانشگاه دو سال دوست بودیم بعد طرف رفت با یه نفر دیگه.هر روز میدیدمشون و اگه هم نمیدیدم دوستام فقط خبر میاوردن.بعد ۱ سال از اون شخص هم جدا شد و نزدیک یک سال فقط دنبال این بود برگرده به من که دیگه من هم حسی بهش نداشتم دیگه.خلاصه خیلی پشیمون بود و می‌گفت بزرگ ترین اشتباه زندگیم بود. چون من از اون آقا پسر خیلی سر تر بودم دوستاش آنقدر تیکه و کنایه بارش میکردن که رفت با یه نفر که اصلا با من قابل مقایسه نبود . مطمئن باش خدا جای حق نشسته تو هم از ظاهر زندگی اون هارو قضاوت نکن.اگه هم مراسمی هست قشنگ به خودت برس با همه بگو بخند و افسرده نشون نده.مطمئن باش بهترین ها در انتظارته