2777
2789
عنوان

بی بی کرم سی گل

85 بازدید | 13 پست

بچها من بی بی کرم فارماسی استفاده میکردم الان میخوام سی گل بگیرم پوستمم تقریبا چربه.

نمیماسه؟ 

چون فارماسی بعد از هفت ، هشت ساعت بازم خوب بود حالا نمیدونم سی گل هم همینقدر خوبه یا نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا سی سی نه ؟مگه مخصوص پوست های چرب نیست؟

والا نمیدونم من که خواستم فارماسی بگیرم از چند جا پرسیدم اکثرا گفتن تفاوت خاصی ندارن منم چون پوستم مستعد جوش بود بخاطر ویتامین سی داخل سی سی ، بی بی رو گرفتم که جوش نزنم

فارماسی چند میخریدی؟ راضی بودی؟

اره خیلی خوب بود واقعا

بعد یجوریه که یکم از اینکه زدی میگذره با پوست یه دست میشه و قشنگ تر میشه بعد از چند دقیقه و اصلا هم نمیماسه 

اخرین بار آبان ماه 210 خریدم تا الانم دارمش دیگه تهشه با اینکه هر روز استفاده کردم

اره خیلی خوب بود واقعابعد یجوریه که یکم از اینکه زدی میگذره با پوست یه دست میشه و قشنگ تر میشه بعد ا ...

کاورش خوبه؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
من خودمم گندمیم تقریبا.پس اصلا نمیماسه؟ من نگرانیم همش همینه چون واسه سر کار میخوام

پوشش دهی خوبی داره من پوستم خیلی خشک روپوستم پودر میشد خیلی غلیظ یه کم سنگین باید مقدار کم بزنی