2777
2789
عنوان

باردارا یا اونایی که تجربه بارداری دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 40 پست
همسرتونم مشکل داشت؟ قبلش قصد داشتین برین مام؟

همسرم واریکسیل داشت عمل کرد ۶ ناه دارو خورد خوب شد مشکل اصلی من بودم تخمکام ضعیف بود از ۲۴ تا تخمک فقط ۴ تا جنین شدن و همه روانتقال دادن فقط یکیش گرفت😍 تو ای وی اف گفتن شوهرم سالمه و مشکل منم ، نه قصد نداشتم

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله بسلامتی فارغ شی دست راستت رو سر من قسمت منم شه مامان بشم زودی زود 🥺

الهی آمین ، انشالله از خدا میخوام به حق امام حسین از خزانه غیبش بدون دارو دکتر بهت یه بچه سالم و صالح بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاء الله بسلامتی فارغ شی دست راستت رو سر من قسمت منم شه مامان بشم زودی زود 🥺

راستی اینم بگم قدرت خدا رو دست کم نگیر شما برو واس میکرو یا ای وی اف خدا بخواد میده مال منم معجزه شد والله ، بعد درمورد هزینه ما خودمونو بیمه کردیم واس ناباروری کلا ۴۰ خرج شدداروها که میشد دو میلیونو پونصد میدادیم ۲۵۰ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم چه بیمه ای استفاده کردین؟

ببخشید دیشب خوابم میومد نتونستم توضیح بدم ، رفتیم مروز ناباروری همون حایی که قبلا ای یو ای کرده بودم و قرار بود همون جا ای وی اف انجام بدم ، رفتم همه مدارک پزشکیمو بردم و دیدن مشکل دارم و اونجا اسناد پزشکی داره طرف نامه نوشت بعد اومدم شهر خودم بردم تامین اجتماعی برام‌ ثبتش کرد ، مدارکم ازمایش هورمونی عکس رنگی هر جی که نیازه و مال همسرم ، تو چه بیمه ای هستی برو اونجا ما تامین اجتماعی بودیم اونجا منو راهنمایی کردن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40