2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکس که میتونه انتخاب کنه حق انتخاب داره ولی من با دوستم قطع رابطه میکنم بخاطر آرامش خودم

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

مهم ک نیست ولی دوست من توی گروهی ک بودیم ک منو اشتی بده با کسی با اون طرف اوکی شد پروفایل ست گذاشتن منو بلاک کردن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
نخیر نفهمیدیدوستت حق داره چنین غلطی بکنه؟

آره

جدی میگم واقعا برام مهم نیس

من کسیو که عاشقشم کنارم دارم الان

حالا اکسام با دوستام اوکی شن برام اهمیتی نداره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

اون دشمنته

میدونم 😅حضوری درخونشون رفتیم کاری داشتیم مهم بود گفت اون منو خواسته دیگ باید قبول کنی 😂وای چقد دوران سمی بود دبیرستانی بودیم کلا ادم ازدواجی و شوهری بود یکبارم طلاق گرفته باز ازدواج کرده الان

دوران طلاقش میومد پیش من ناله میکرد میگفت تا چندسال نمیخام ب ازدواج فکرکنم یکسال کامل نشده بود تازه 

بعد دیدم پیداش نشد دیگ از دخترخالم فهمیدم عروسی گرفته 😅😂

هول شوهر ندیده

خلاصه بعدش پرو پرو از خط مامانش اس داد احوال گرفت گفت عروسیم خانوادگی. بوده نشده دعوت کنم 😅

خط خودشم پیام نمیده انگاری من چیکارش کردم یا شمارشو چیکارمیکنم یا چقد مهمه 

بخدا شبیه ماهی بادکنکیه 😂

خلاصه بعدش پرو پرو از خط مامانش اس داد احوال گرفت گفت عروسیم خانوادگی. بوده نشده دعوت کنم 😅خط خودشم ...

یبار یکی از آشنا تعریف میکرد خواستگاری داشته ک مناسب بود دوستش هی بش میگه این پسره انگار عذر میخوام اوبیه

قیافش مث اوناس ک فلانن رفتاراش زنونس

خلاصه طرف بش میگه نه

و بعد دوستش میره با مرده ازدواج میکنه

یبار یکی از آشنا تعریف میکرد خواستگاری داشته ک مناسب بود دوستش هی بش میگه این پسره انگار عذر میخوام ...

😐 فقط فاز اینارو نمیفهمم مثلا شمارشو بمن نمیده و وقت خوشیش من نیستم و.... خب چیکارت بمنه شماره منو پاک کن برو چ مرگته

اینا افعین دوست کجابود