2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مداد مشکی هم خوب پر میکنه 😂من یه زمانی با خط چشمم پر میکنمتوام وقتی تنش داری بیشتر میکنی؟من مثلا تو ...

مداد مشکی دیگه زیادی غیرطبیعیش میکنه من یه ریمل خشک دارم میکشم بهش اوکی میشه

وای آره دقیقا هروقت عصبیم یا استرس دارم یا ذهنم مشغوله میشینم به یجا زل میزنم دست به کارمیشم،بعد ک تموم میشه خودمو میبینم وحشت میکنم😐😂😂منم همش میگم دیگه دست نمیزنم ولی بازمممم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم🥲کاش ذهنمون آزاد بشه

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

خود لعنتیم

وای پس توم؟؟؟بیا دیگه دست نزنیم🥲لعنتی خیلی توقیافه تاثیر داره ها،من ابروهای پر رو میبینم حسرت میخورم🥲😂

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

مداد مشکی دیگه زیادی غیرطبیعیش میکنه من یه ریمل خشک دارم میکشم بهش اوکی میشهوای آره دقیقا هروقت عصبی ...

دیگه استاد شدم انقد خوب پر میکنما اخه من ابرو های خودمم پرپشته مشخص نمیشه مداد 

میشه بپرسم چند سالته؟ 

من تقریبا ۴ ساله درگیرم 

وای پس توم؟؟؟بیا دیگه دست نزنیم🥲لعنتی خیلی توقیافه تاثیر داره ها،من ابروهای پر رو میبینم حسرت میخور ...

اه اره واقن دلم‌میسوزه بیگناهن کاری از دسشون ب نمیاد از ته درمیاریم دهنشون اسفالت میشه

من ابروهامو دس نزنم لبامو قول نمی م

اه اره واقن دلم‌میسوزه بیگناهن کاری از دسشون ب نمیاد از ته درمیاریم دهنشون اسفالت میشهمن ابروهامو دس ...

دقیقا منم همش عذاب وجدان میگیرم یه وقتایی بدون آرایشم دوس ندارم هیچکسی نگام کنه🥲خجالت میکشم دیگه بابت ابروهام

لب مهم نیس ترمیم میشه ولی ابرو درنمیاد لعنتی،بیا ازاین ب بعد فقط پوست لبامونو بکنیم😅

دقیقا منم همش عذاب وجدان میگیرم یه وقتایی بدون آرایشم دوس ندارم هیچکسی نگام کنه🥲خجالت میکشم دیگه با ...

قول میدم دیگه ابرو دس نزنم 

تو هم قسم بخور

بخدا از چشم میفتیم بسکم بی ریخت میشیم

دیگه استاد شدم انقد خوب پر میکنما اخه من ابرو های خودمم پرپشته مشخص نمیشه مداد میشه بپرسم چند سالته؟ ...

خوبه خداروشکر تو یه امیدی داری😅

من ۲۰سالمه عزیزم

منم دقیق نمیدونم چندساله ک درگیر این کارم😅