2777
2789
عنوان

تولدمه اما غمگین ترینم

235 بازدید | 25 پست

شوهرم اصلا به روی خودش نیاورد . ماشینو زد به خرابی الکی که جایی نبرتم 

برای تولدش تو اوج درد های بعد زایمان برنامه ریختم و سورپرایزش کردم

. برای پدر  و مادر و خواهر برادرام دونه به دونه امسال تولد گرفتم . کیک خریدم . کادو خریدم 

هلو کدوم هیچ کاری برام نکردم . هیچ کدوم 

شوهرم به اصرار خودم برام یه استوری گذاشت . میخواستم بقیه فکر نکن میونمون خرابه 

آخر شبی با ذوق رفتم نگاه کنم کیا دیدن که تولدمو تبریک گفته . دیدم استوری مو جوری تنظیم کرده که فقط خودم ببینم😔 

از ته دلم غم دارم .

خیلی احساس بی ارزشی میکنم 

حس میکنم تف توی دهنشون الان از من با ارزش تره ...

خیلی حالم بده . تو رو خدا نگید محرم بود یا چی... تو فامیل ما اصلا اینجوری چیزا مهم نیست براشون و برای همه استوری میزارن .

چند روز پیش برای داییم اتفاقی افتاده بود . من براش یه پیرهن گرفتم و بردم . به مشکل خانوادگی

حتی بهم زنگ هم نزد .

من دیگه به هیچ کس هیچ محبت نمیکنم .

از خودم بی زارم 

احساس عن بودن میکنم 

از شوهرم بیشتر از همه متنفرم 

تو رو جدتون لایکم نکنین😣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولد دوستم دو روز پیش بود شوهرش براش آیفون خریده .

تولد دختر داییم بود مادرش براش انگشتر طلا خرید و داییم هم چنتا لوازم آرایش مارک 

با اینکه اولین همیشه با شوهرش بدرفتاره و دختر داییم هم هیچ وقت تا حالا ن تولدی برای پدر مادرش گرفته ن خواهرانش 

من خیلی بدم ن ؟

چیکار کردم که آنقدر دوست نداشتیم ام؟

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
ظاهراً شوهر دلسوزنیست عزیزم کاش جور دیگه دلتو باز و خوشحال میشدی

نه شوهرم اصلا فکر ندارن 

اصلا به فکر خوشحال کردنم نیست 

اصلا به فکر این نیست که قلبم می‌شکنه

اصلا مهم نیست حتی الان که ناراحتم و دارم گریه میکنم . دید و خوابید

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
تولد دوستم دو روز پیش بود شوهرش براش آیفون خریده .تولد دختر داییم بود مادرش براش انگشتر طلا خرید و د ...

بنظرم برا پدرومادروخواهر هم تولدنگیر اخه بعد ناخوداگاه توقع ایجاد میکنه و مثل الان ناراحت میشی

از کسی انتظار نداشته باش تا شاد باشی

وقتی برای بقیه صدمو گذاشتم ؟؟؟

از سال جدید مشخص میشه . جوری ما دیدشون میگیرم که به صد برابر بد تر از حال الانم دچار شن

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
چی بگم الان نمیدونم حرفی بزنم که حکم مشاوره داشته باشه ولی...بهتره که بگم تولدت مبارک✨

ممنونم 😭 شوهرم به اندازه شما هم مرد نیست .

عوضیه بی همه چیز

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
الهی عزیزم:)تولدت کلی مبارک باشه ایشالله همیشه سلامت باشی عزیزمو اینکه خیلی ناراحت شدم بابت این موضو ...

ناراحت نشو عزیزم . عبرت بگیر . واسه هیچ کس صدتو نزار حتی پدر مادرو همسر و خواهرش برادر 

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
تو هم دیگ برا تولدش ن کادو بگیر ن تبریک.بزارین ادما بفهمن مثدرمحبت کردن هم قدمی و مشتاق بودن متقابل ...

دقیقا همین کار رو میکنم . منتها سخته چون باید کلی صبر کنم

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
بنظرم برا پدرومادروخواهر هم تولدنگیر اخه بعد ناخوداگاه توقع ایجاد میکنه و مثل الان ناراحت میشی

من فقط از دیدن شادیشون شاد شدم . همین 

یعنی اونا ذره ای شادی منو نخواستن؟

تو رو جدتون لایکم نکنین😣