2777
2789
عنوان

پودر اینوفولیک و IP6

62 بازدید | 12 پست

سلام دخترا

من تنبلی تخمدان شدید دارم

این ماه دارم پودر اینوفولیک و اینوزیتول یاهمون ip6 و اوا بوست و کیوتن قرمز میخورم.

میخام این ماه اقدام کنم‌

کیا بودن با این دارو ها ماه اول باردار شده باشند ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا فولیکولاتون چقدر بود سایزش؟ و چقدر طول کشید باردار شدید؟

من اصلا نرفتم ببینم فولیکولم چنده همون ماه موقع تخمک گذاریم ۳ شب اقدام داشتم یک شب درمیون یعنی

خداروشکر باردار شدم همون ماه اول 

من اووژن و کو کیوتن ، ژل رویال و متفورمین مصرف کردم ۲۰ روز تقریبا خوردم 

سلام, عزیزم برای رفع تنبلی تخمدان اوابوست عالیه اما اگر میخواهی شانس بارورتان را افزایش بدی حتما اوابوست را 4 کپسول همراه غذا و فرتیل اید زنان روزانه 3 کپسول به همراه کوکیوتن خودتان مصرف کنید و شوهرتان مکمل فرتیل اید آقایان روزانه 3 کپسول مصرف کنند که بسیر برای بهبود تعداد؛ تحرک و شکل اسپرم و افزایش میل جنسی عالیست البته موقع رابطه حتما لوبریکانت بیبی دنس امریکایی استفاده کن. این 3 محصول شانس باروری و کیفیت جنین را بالا می برند و در ضمن کنترل استرس و اصلاح سبک زندگی ( ورزش هوازی؛ رژیم کم کربوهیدرات و پرپروتیئن و فیبر ، قطع سیگار و کنترل استرس ) را فراموش نکن . 

مثلا فولیکولاتون چقدر بود سایزش؟ و چقدر طول کشید باردار شدید؟

شما پریود میشین خودتو؟یا با آمپول پریود میشین؟عرق یا دمندش رازیانه وبونادران وپنج انگشت هم براتون خوبه من خودم تنبلی دارم با رازیانه باردار شدم

سلام, عزیزم برای رفع تنبلی تخمدان اوابوست عالیه اما اگر میخواهی شانس بارورتان را افزایش بدی حتما اوا ...

سلام عزیزم کپسول اوابوست 4تا یعنی چه جوری؟مثلا 4تا یکجا بعدناهار؟فرتیل اید 3تا یکجابخوریم؟؟