2777
2789
عنوان

زن بابام اذیتم میکنه

353 بازدید | 16 پست

نمیدونم چیکار  کنم به کی بگم بخدا قسم من باهاش کاری ندارم دارم با گریه مینویسم بخدا خسته شدم

چقدر این زن بابا عوضیه آخه از وقتی سنم رفت بالا بزرگ شدم شروع کرد دعوا  کرد

هر دفعه با بابام بحث میکنه  سر ی چیز مسخره بهونه میکنه من میندازه وسط خستم کردع

الان من از صبح بخدا قسم تو اتاقم از قبلش داشت با بابام سر ی چیز مسخره بحث میکرد

ی سر رفتم  بیرون شروع کرد من انداخت وسط برگشته میگ اره دخترش ام اومده خود شیرینی کنه من اومدم دعوا کردم با باباش

بخدا ب جون کی قسم بخورم من اصلا باهاش کاری ندارم

هر سری با بابام دعوا میکنه من چون کاری ب کسی ندارم میندازه وسط

نمیدونم  اگه بابام اخلاقش برای منم بد بوده گناه من چیه عوضش از من در میاد

بخدا قسم دلم نمیخواستم بگم ولی خسته کرده منو دلم پره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل تو اینجاست کاری باهاش نداری جوری بهش بپیچ با سر بخوره زمینبا اینجور کسایی باید مثل خودشون رفتار ...

نمیشه ی عوضیه من چون باهاش کاری ندارم دستش بهونه نمیدم و گرنه مثل خودش رفتار کنم زبونش جلو فامیل ۶ متر جلو میره

نمیشه ی عوضیه من چون باهاش کاری ندارم دستش بهونه نمیدم و گرنه مثل خودش رفتار کنم زبونش جلو فامیل ۶ م ...

یه بار امتحان کن

فامیل هم مهم نیس اونا که جای تو زندگی نمیکنن

عاشق شدم رفت .....بدحالیه

یه بار امتحان کنفامیل هم مهم نیس اونا که جای تو زندگی نمیکنن

ببین من فدات شم میدونی من سلیطه بازی در بیام میره تو فامیل من بد نام میکنه ولی وقتی سکوت کنم این هی اذیت کنه جلو فامیل فردا پس فردا میگم چیه چیشده بخدا خسته شدم