2777
2789

عقد هستیم ...ما بحث و دعوا زیاد داریم 

معمولا هم قهر میکنه اما بعد یکی دو روز آشتی میکنه 

این سری هم سر یچیز خیلی الکی ول کرد و رفت سریع قهر کرد  هر چی زنگش زدم جواب نداد

منم بهم ریختم بهش پیام دادم یچیزایی گفتم ...پیامو جواب داد

حرف از تموم کردن زدیم....

فردا صبحش زنگش زدم که بحث بخوابه و تموم شه احوالشو پرسیدم خیلی محل نذاشت ... منم دیگه زنگ نزدم 

حالا دو هفته میگذره و خبری ازش نیست ...

یه هفته پیش پیام داد و‌گفت که اینجوری آرومه و اعصابش بهم ریخته نیست و هیچی هم مهم تر از آرامش نیست و اینم زندگی نشد...

منم اصراری نکردم ... حالا شده دو هفته که قهره ..‌ حالم خوب نیست 

تقصیر من نبوده این بحث و بخاطر بد اخلاقیاش نمیخوام برم سمتش 

اما قلبم سنگینه حالم بده ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا محل نذار

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

واویلا الان عقدی ۲ هفته جوابت نمیده چه برسه به‌بعد  ازدواج .

حتما حتما با مشاورصحبت کن  اصلا آینده خوبی نمیبینم با اخلاق این اقا

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بنظرم دیگه درست نیست شما بری سمتش بزار اون یه تصمیمی بگیره اگر طولانی تر شد شماهم جدیتر فکر کن این مدلی اصلا به صلاح نیست ادامه بدین 

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

زندگی با آدمی که اهل قهره خیلی سخته .بیشتر فکر کن .

صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم .
کلا زیاد قهر میکرد من یه مدت میرفتم دیگه نرفتم اما این سری انگار نمیخواد برگرده

اصلا به هیچ وجه دیگه همچینکاری نکن شتر سواری دلا دلا نمیشه اصلا انگار ارزشی براش نداره زتدگی دونفرس تنهایی که نمیشه ساخت نمیشه که همش شما کوتاه بیاین یا اون قهر کنه 

اصلا از مردای قهر قهرو متنفرم

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛