2777
2789
عنوان

التماس دعای فراوان

53 بازدید | 7 پست

اگ دلتون خواست تو این شب عزیز منم دعا کنید بیماری درست شه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
سلام عزیزم میدونم خیلی ساله گذشته اما دهترتون چ مدلی میپرید؟دختر منم دستاشو از هم بازمیکنه بعد پشت ه ...

اگ تو خواب میپره طبیعیه ولی تو بیداری باید ببری دکتر

دختر من موقعی که پوشکش تعویض میکردم دستش می پرید رو هوا وچندبارهم تکرار میشد پشت سرهم بردم نوار مغز گفتن خوبه بعد یادت هم اوکی شد ولی سر این قضییه خیلی روحی وروانی اذیت شدم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ تو خواب میپره طبیعیه ولی تو بیداری باید ببری دکتردختر من موقعی که پوشکش تعویض میکردم دستش می پرید ...

مرسی عزیزم ک جواب دادی 

دقیقا الان من داغون داغونم بخدا

تو بیددری هست ی بار بردم گفت چون تکرار نشده چیزی نیس نوار مغزشم سالم بود لما از بعددکتر ۲ بار تکرار شدهبعد دکتر گفت تکرار خطرناکه 

خداروشکر برای دخترتون

ترخدا دختر ۴ ماهه منم دعا کن

مرسی عزیزم ک جواب دادی دقیقا الان من داغون داغونم بخداتو بیددری هست ی بار بردم گفت چون تکرار نشده چی ...

انشاالله که چیزی نیست حالتو ودرک میکنم ولی این رفتار اغلب اوقات طبیعیه من دختر دوستمم همینجور بود اونم درست شد ولی عقل میگ هوشیار باشه آدم.

دقیقاا همه میگن دیوونه شدی ولی من میخام پیگیر باشم ترخدا شماهم دعای دخترم بکنید

چشم عزیزم انشاالله که چیزی نیست ودخترتون صحیح وسلامت هست به حق این ماه عزیز