2777
2789

یه پیجی بود که خیلی لباساش باب دلم بود از هر ۱۰ تا مانتو شومیز‌ی هاش ۸ تا مورد پسندم بود 

بعد من همیشه از اونجا می‌خریدم 

به کسی هم نمیگفتم هرکی میپرسید می‌گفتم اینترنتی خریدم بعد بیخیال میشدن 

حالا به اقوام فضول گشته گشته کل فالورای منو از بین ۲۰/۲۵ تا پیج لباس اینو پیدا کرده و فهمیده

ناراحتم هم از اینکه دیگه تک نیستم

هم اینکه پبج دیگه ای رو نمیتونم جایگزینش کنم اینو خیلی دوس داشتم

هم اینکه به همه میگه 

قیمتارو فهمید و.......

چکارکنم 

شما بودید چکار میکردید 

مثل قبل از این پیج میخرید یا دیگه بیخیال اون پیج میشدید ؟؟؟

روم نمیشه بگم لاقل به کسی نگو 

کاربریم موقتا دست دونفره.....منو دوستم الهام🙃

هیچوقت این جور چیزا برام مهم نبوده

اون طرح مانتو رو فقط برای من ندوختن که!

هزاران نفر می پوشن، اینم روش

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

بگو ازیجا نخریدم فقد فالوش داشتم 

نمونه هاشو حضوری دیدم میخرم..به خرید آنلاین اعتماد ندارم

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم دیگه نمی‌خورم و یه پیج بهتر پیدا میکنم برای منم خیلی مهمه که تک باشم . ممکنه یه لباس گرونه نباشه ولی شیک و خاص باشه و فقط توی تن شما باشه .اینه که خوبه وگرنه گرون باشه تن ده نفر باشه بدرد نمیخوره .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
بگو ازیجا نخریدم فقد فالوش داشتم نمونه هاشو حضوری دیدم میخرم..به خرید آنلاین اعتماد ندارم

نه دیگه کار از کار گذشت فهمید پرسید گفتم آره 

بعدم حضوری رو میگفت حضوری از کجا خریدی 

من باشم دیگه نمی‌خورم و یه پیج بهتر پیدا میکنم برای منم خیلی مهمه که تک باشم . ممکنه یه لباس گرونه ن ...

پیدا نمیکنم

بیست روزه دنبال یه پیج خفن ترم 

نیس که نیس 

این هم قیمتاش خوب بود هم جنساش هم مدلش😭

نه دیگه کار از کار گذشت فهمید پرسید گفتم آره بعدم حضوری رو میگفت حضوری از کجا خریدی

کاش لو نمی‌دادی

حالا برا حضوری میپیچوندیش

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

درخواست دوستی میدم بهت میگماینجا میترسم اون فصول خانوم ببینه بفهمه 😁

باش گل😂

ببین تو چقد خوش سلیقه ای که رفته گشته پیدا کرده😁

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀