2777
2789

بچه ها من تقریبا 8ساله چادری ام 

و 22سالمه 

میخوام از این به بعد چادر نزارم زمانی که پالتو یا کاپشن توو پاییز و زمستون تنمه 

و خوشگل حجابی با پالتو وکاپشن حجاب کنم /معمولا پالتوم تا زیر زانوم هست قدم بلنده واسه همین/

نظرتون چیه ؟؟؟ 

به عنوان خواهری راهنمایی کنید 

بنام خدا💛 : واسه شهید شدنم و خشنودی و رضایت خدا از رفتار وکردارم دعا کن 🧡بگید منم واسه خواستتون میفرسم دلم پر میکشه واسه روزی که بگم خدایا ازم راضی هستی وبهم بگه من ازت خشنود بودم بنده من 😥💙خدایا به حق محمد مصطفی  منو به راه خودت ثابت قدم کن و با ایمانی کامل منو به سوی خودت ببر نزار اون دنیا بی کس بمونم همه کس ماتویی یارب  گرغبار دنیا بردلت نشست پس بدان بخدا نخواهی رسید ....پسرم ایمان و محمد همه دنیام ...(البته پسرای آیندم 😁)نامه ایی به همسر آیندم : همسر عزیزم نمیدونم در کجای این جهان هستی والان داری چیکا میکنی ولی هرچی هست برات از الان که نمیشناسمت وندیدمت آرزو میکنم راهت ،راه خدایی باشه ،ووقتی بهم رسیدیم این راه رو باهم بپیماییم چون من  از طرف خانواده خیلی حمایت نمیشم براهمین از خدا یکی مثل تو رو خواستم که در این دنیا همدم ورفیق الهی من باشی ،باهات همنفس بشم .خیلی دوستت دارم ، 🧡چون زندگی در کنار کسی که هدفش خدا باشه برام نهایت لذت دنیاست وان شاءالله باهم همسفر کربلا و مدینه و مکه بشیم گر خدا قسمت کند . در پناه حق باشی همسر آیندم 🤗💛💋.......چقد این روزا دلم تنگ شده برات  بیشتر از هروز هر زمان خداجونم ...... خدایا منو به حال خودم رها نکن منو هم نشین ادمای صادق ، با ایمان و پاک دامن کن .....کسایی که عاشق قران خواندن هستن ....میشه برا خواستم صلوات بفرسین ..... ممنونم اجرتون با خدا ..........خیلی رنگ بنفش رو دوس دارم با این رنگ میخوام بگم که ........ یکی از بهترین برنامه های قرانی ✔قرآن هادی ✔هستش همه چیزش عالیه تفسیر داره، معنا داره ، جزخوانی هم هست و خیلی از چیزایه دیگه ..........بهتون پیشنهاد میکنم حتمن نصب کنید و از خوندن قران لذت ببرید😊..........قطعا پشیمان نمیشید از نصب کردنش .

عالی♡

مهم دل ادمه ک با خدا باشه 

ذاتت خوب باشه 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

اتفاقا با نیم بوت و شلوار چسب قشنگ میشه

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرجوری میخوای لباس بپوش

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بنظرم اگه رنگ و مدل کاپشن زیاد تو چشم 

و ساده باشه موردی نیست 

اما اگه راهی رو انتخابی کردی و فهمیدی درسته 

هیچ وقت رهاش نکن

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
اتفاقا با نیم بوت و شلوار چسب قشنگ میشه

اره میگم دا قشنگ میشه منتها میگم بدون چادر چطوریه 

بنام خدا💛 : واسه شهید شدنم و خشنودی و رضایت خدا از رفتار وکردارم دعا کن 🧡بگید منم واسه خواستتون میفرسم دلم پر میکشه واسه روزی که بگم خدایا ازم راضی هستی وبهم بگه من ازت خشنود بودم بنده من 😥💙خدایا به حق محمد مصطفی  منو به راه خودت ثابت قدم کن و با ایمانی کامل منو به سوی خودت ببر نزار اون دنیا بی کس بمونم همه کس ماتویی یارب  گرغبار دنیا بردلت نشست پس بدان بخدا نخواهی رسید ....پسرم ایمان و محمد همه دنیام ...(البته پسرای آیندم 😁)نامه ایی به همسر آیندم : همسر عزیزم نمیدونم در کجای این جهان هستی والان داری چیکا میکنی ولی هرچی هست برات از الان که نمیشناسمت وندیدمت آرزو میکنم راهت ،راه خدایی باشه ،ووقتی بهم رسیدیم این راه رو باهم بپیماییم چون من  از طرف خانواده خیلی حمایت نمیشم براهمین از خدا یکی مثل تو رو خواستم که در این دنیا همدم ورفیق الهی من باشی ،باهات همنفس بشم .خیلی دوستت دارم ، 🧡چون زندگی در کنار کسی که هدفش خدا باشه برام نهایت لذت دنیاست وان شاءالله باهم همسفر کربلا و مدینه و مکه بشیم گر خدا قسمت کند . در پناه حق باشی همسر آیندم 🤗💛💋.......چقد این روزا دلم تنگ شده برات  بیشتر از هروز هر زمان خداجونم ...... خدایا منو به حال خودم رها نکن منو هم نشین ادمای صادق ، با ایمان و پاک دامن کن .....کسایی که عاشق قران خواندن هستن ....میشه برا خواستم صلوات بفرسین ..... ممنونم اجرتون با خدا ..........خیلی رنگ بنفش رو دوس دارم با این رنگ میخوام بگم که ........ یکی از بهترین برنامه های قرانی ✔قرآن هادی ✔هستش همه چیزش عالیه تفسیر داره، معنا داره ، جزخوانی هم هست و خیلی از چیزایه دیگه ..........بهتون پیشنهاد میکنم حتمن نصب کنید و از خوندن قران لذت ببرید😊..........قطعا پشیمان نمیشید از نصب کردنش .
هرجوری میخوای لباس بپوش

♥️🌿🙏🏻

لایک برای بعضی جملات امضاتون.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
من خودم همینمبا حجاب بدون چادرمبا عبا ،مانتو بلند،پالتواشکالی نداره

اخه من همیشه چادری بودم وهستم کنار گذاشتنش واقعا سخته نگم دیگه پالتو خیلی قشنگ وشیک بخرم که اصلا متوجه بی چادریم نشن 

وهم نیتمم از این کار اینه با تیپم حتی اونایی که چادری نیستن برگردن و حجابی بشن

اره میگم دا قشنگ میشه منتها میگم بدون چادر چطوریه

نه با مانتوی کوتاه هم شلوار گشاد میپوشن محجبه ها اگه پالتوا مثلا ده سانت از قوزک پا بالاتر باشه قشنگ میشه 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

برخی از خیرات و برکات ظهور امام زمان (عج):

بسم الله الرحمان الرحیم.

1- عقل مردم کامل می شود.

2- جهل و نادانی برطرف می گردد و علوم و معارف زیاد می گردد.

3- بسیاری از گمراهان هدایت می شوند.

4- ظلم و جور برطرف شود و عدالت و امنیت جهان را فرا گیرد.

5- زمین گنج ها و برکات خود را آشکار می کند.

6- تمام فقرا بی نیاز می شوند به طوری که کسی برای گرفتن خمس و زکات پیدا نشود.

7- تمام مریض ها خوب می شوند و نابیناها بینا می گردند.

8- باران به قدر کفایت ببارد و کره زمین سبز و خرم شده و تمام درختها میوه دار شوند.

9- بدنها سالم و عمرها طولانی شود.

10- روزها و سالها دو برابر می شود.

11- اشرار نابود شوند و اخیار (خوبان) باقی بمانند.

12- کینه از دل مردم برود و دلها با هم مهربان گردد.

13- رحمت خداوند متعال و گشایش الهی مردم را فرا گیرد.

14- امام زمان در هر سال دو عطیه و در هر ماه دو شهریه به مردم پرداخت می نماید.

15- به مردم مومن به اندازه چهل نفر نیرو داده خواهد شد و دل او مانند پاره آهن می گردد.

16- مومنی که در مشرق است مومن دیگر را در مغرب می بیند و بالعکس.

17- شیعیان از راه دور امام زمان را می بینند و با آن حضرت صحبت می کنند.

18- کره زمین به برکت ظهور امام زمان نورانی شده و تاریکی از بین می رود.

19- گروهی از مومنین زنده شده و برای یاری امام به دنیا بر میگردند.

20- امام زمان مسجدی در نزدیک نجف می سازند که هزار درب و مسجدی در حیره که پانصد درب دارد.

21- ظلم و جور بر طرف شود و عدالت و امنيت جهان را فرا گيرد.

22- هر مرد مومن از شير دليرتر و از نيزه کاری تر می شود.

23- شهر کوفه که مرکز حکومت امام زمان است آنقدر وسيع می شود که نزديک به کربلا می رسد .

24- تمام مرزها برداشته شده و همه ی کره زمين تحت يک حکومت خواهد بود و مردم هر وقت بخواهند می توانند به هر جايی سفر کنند.

25- درندگان و حيوانات با هم صلح نمايند و بچه ها با مار و عقرب بازی می کنند و ضرری به آنها نمیرسد.

26- شر و فساد و زنا و شرابخواری و ربا و تمام بدی ها از بين می رود.

27- مردم همه راست گو و امين و دارای تمام صفات خوب هستند.

28- همه از روي اخلاص بندگي، خداوند متعال را پرستش نموده و هيچ چيز را با او شريك قرار نمي دهند.

29- امام زمان(عج) تمامي بدعتها را از بين ميبرند و تمام سنتها را اقامه مي نمايند و مردم را از هوسراني و خودرايي مانع شده و به پيروي از قرآن كريم و سنت حضرت رسول اكرم صلي الله عليه و آله ترغیب نمايند.

30- هيچ گرسنه و برهنه اي بر روي کره ي خاکي پيدا نميشود.

31- ويرانه اي روي زمين نمي ماند مگر اينکه حضرت مهدي (عج) آن را آباد ميسازد.

32- مرزها برداشته و همه ي کره ي زمين تحت يک حکومت و يک قانون اداره ميشود.

انشاء الله تعالي

بشريت در دوران حکومت مهدي (عج)مفهوم واقعي زندگي انساني را خواهند دانست

به امید روز ظهورش و همجواری در رکابش...

برگرفته از کتاب مکیال المکارم

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.