2777
2789
عنوان

فقط خانمای مذهبی چادری و غیر چادری ❗💭💚

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 36 پست
اخه من همیشه چادری بودم وهستم کنار گذاشتنش واقعا سخته نگم دیگه پالتو خیلی قشنگ وشیک بخرم که اصلا متو ...

ببین من قشنگ میفهمم تو چه حال و هوایی هستی

هم حجابو دوست داری

هم دوست داری خیلی خوش تیپ و شیک باشی 

درسته؟!

میدونی من برای مقابله با این حسم چیکار میکنم

توخیابون و اماکن عمومی کاملا با چادر حجابمو حفظ میکنم

حتی گاهی اوقات نقاب میزنم

ولی وقتایی که میریم باغ و اطراف شهر و جاهایی که هیچ نامحرمی نیست

بهترین و شیکترین لباسامو میپوشم کوله پشتی میندازم بوت ساق بلند میپوشم و... کلی عکس میگیرم 

دوچرخه سواری میکنم 

این قرتی بازیارو نگه میدارم دور از چشم بقیه

ببین من قشنگ میفهمم تو چه حال و هوایی هستیهم حجابو دوست داریهم دوست داری خیلی خوش تیپ و شیک باشی درس ...

درسته بهترین گزینه رو انتخاب کردین 

منم میگم این قرتی بازیا رو بزارم مهمونیای دورهمی دایی وخاله و عمو چطوره 9؟؟ 

من تنهایی پارک نمیرم برمم پارکای ما جای سوزن انداختن نیستن 

بنام خدا💛 : واسه شهید شدنم و خشنودی و رضایت خدا از رفتار وکردارم دعا کن 🧡بگید منم واسه خواستتون میفرسم دلم پر میکشه واسه روزی که بگم خدایا ازم راضی هستی وبهم بگه من ازت خشنود بودم بنده من 😥💙خدایا به حق محمد مصطفی  منو به راه خودت ثابت قدم کن و با ایمانی کامل منو به سوی خودت ببر نزار اون دنیا بی کس بمونم همه کس ماتویی یارب  گرغبار دنیا بردلت نشست پس بدان بخدا نخواهی رسید ....پسرم ایمان و محمد همه دنیام ...(البته پسرای آیندم 😁)نامه ایی به همسر آیندم : همسر عزیزم نمیدونم در کجای این جهان هستی والان داری چیکا میکنی ولی هرچی هست برات از الان که نمیشناسمت وندیدمت آرزو میکنم راهت ،راه خدایی باشه ،ووقتی بهم رسیدیم این راه رو باهم بپیماییم چون من  از طرف خانواده خیلی حمایت نمیشم براهمین از خدا یکی مثل تو رو خواستم که در این دنیا همدم ورفیق الهی من باشی ،باهات همنفس بشم .خیلی دوستت دارم ، 🧡چون زندگی در کنار کسی که هدفش خدا باشه برام نهایت لذت دنیاست وان شاءالله باهم همسفر کربلا و مدینه و مکه بشیم گر خدا قسمت کند . در پناه حق باشی همسر آیندم 🤗💛💋.......چقد این روزا دلم تنگ شده برات  بیشتر از هروز هر زمان خداجونم ...... خدایا منو به حال خودم رها نکن منو هم نشین ادمای صادق ، با ایمان و پاک دامن کن .....کسایی که عاشق قران خواندن هستن ....میشه برا خواستم صلوات بفرسین ..... ممنونم اجرتون با خدا ..........خیلی رنگ بنفش رو دوس دارم با این رنگ میخوام بگم که ........ یکی از بهترین برنامه های قرانی ✔قرآن هادی ✔هستش همه چیزش عالیه تفسیر داره، معنا داره ، جزخوانی هم هست و خیلی از چیزایه دیگه ..........بهتون پیشنهاد میکنم حتمن نصب کنید و از خوندن قران لذت ببرید😊..........قطعا پشیمان نمیشید از نصب کردنش .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه من همیشه چادری بودم وهستم کنار گذاشتنش واقعا سخته نگم دیگه پالتو خیلی قشنگ وشیک بخرم که اصلا متو ...

نمیدونم چی بگم 

ولی خب قدم به قدم هرچیزی اتفاق میوفته 

ممکن نیتت خیر باشه ولی یه روز ببینی مثل اونا شدی

درسته بهترین گزینه رو انتخاب کردین منم میگم این قرتی بازیا رو بزارم مهمونیای دورهمی دایی وخاله و عمو ...

درسته عزیزم

انشاءالله ازدواج میکنی با همسرت همه جا میری

کنارش بهترین و جذابترین لباسارو میپوشی

الانم تو خونه و دورهمی ها زیباترین نسخه خودت باش

نذار حسرتش به دلت بمونه که فردا از یجای دیگه بیرون بزنه

چه عالی 😍🦋♥️اره نظر شمام واقعا درسته شاید برگردم و چادر سر نکنم ولی من توو دوران راهنمایی پالتو می ...

من همیشه چادری بودم فقط دوبار چادر گذاشتم کنار

یکبار موقعی که با اردوی مدرسه میرفتیم سینما 

یکبار هم مثل شما بخاطر زمستون و فصل سرما 

یه پالتوی خیلی خوشگل داشتم رنگ روشن و جیغ 

خیلی پف میکردم باهاش حتی با چادر ساده

داشتم میرفتم دندونپزشکی یجای لاکچری چادرمو گذاشتم کنار

دوازده سالم بود بچه بودم

الان انقدر پشیمونم میگم ای کاش هیچوقت اینکارو نمیکردم ارزششو نداشت واقعا

با اینکه خیلی سختی کشیدم تا یاد بگیرم چطور چادر و جمع کنم بارها زمین خوردم لیز خوردم

ولی بازم میگم هیچی چادر نمیشه

الان دیگه بزرگ شدی خوشگل و خانوم شدی زمستونام سر کن 

پالتوی فوتر بگیر و یا بافت ریز بخر یا کتای کلاسیک

یا از پینترست ایده بگیر بده برات بدوزن

نیم بوتای لژ دار بگیر ازینا که دندونه های کفشون بلند و زیاده که لیز نخوری 

زمستونام کیف سبک بردار که بتونی خودتو جمع کنی

اینطوری دیگه اذیت نمیشی

من همیشه چادری بودم فقط دوبار چادر گذاشتم کناریکبار موقعی که با اردوی مدرسه میرفتیم سینما یکبار هم م ...

عزیزم خیلی ممنومم از راهنماییت جانم 😍🙏🏻♥️عالی بود 

حتما هیچ وقت چادر کنار نمیزارم هیچ وقت 

بنام خدا💛 : واسه شهید شدنم و خشنودی و رضایت خدا از رفتار وکردارم دعا کن 🧡بگید منم واسه خواستتون میفرسم دلم پر میکشه واسه روزی که بگم خدایا ازم راضی هستی وبهم بگه من ازت خشنود بودم بنده من 😥💙خدایا به حق محمد مصطفی  منو به راه خودت ثابت قدم کن و با ایمانی کامل منو به سوی خودت ببر نزار اون دنیا بی کس بمونم همه کس ماتویی یارب  گرغبار دنیا بردلت نشست پس بدان بخدا نخواهی رسید ....پسرم ایمان و محمد همه دنیام ...(البته پسرای آیندم 😁)نامه ایی به همسر آیندم : همسر عزیزم نمیدونم در کجای این جهان هستی والان داری چیکا میکنی ولی هرچی هست برات از الان که نمیشناسمت وندیدمت آرزو میکنم راهت ،راه خدایی باشه ،ووقتی بهم رسیدیم این راه رو باهم بپیماییم چون من  از طرف خانواده خیلی حمایت نمیشم براهمین از خدا یکی مثل تو رو خواستم که در این دنیا همدم ورفیق الهی من باشی ،باهات همنفس بشم .خیلی دوستت دارم ، 🧡چون زندگی در کنار کسی که هدفش خدا باشه برام نهایت لذت دنیاست وان شاءالله باهم همسفر کربلا و مدینه و مکه بشیم گر خدا قسمت کند . در پناه حق باشی همسر آیندم 🤗💛💋.......چقد این روزا دلم تنگ شده برات  بیشتر از هروز هر زمان خداجونم ...... خدایا منو به حال خودم رها نکن منو هم نشین ادمای صادق ، با ایمان و پاک دامن کن .....کسایی که عاشق قران خواندن هستن ....میشه برا خواستم صلوات بفرسین ..... ممنونم اجرتون با خدا ..........خیلی رنگ بنفش رو دوس دارم با این رنگ میخوام بگم که ........ یکی از بهترین برنامه های قرانی ✔قرآن هادی ✔هستش همه چیزش عالیه تفسیر داره، معنا داره ، جزخوانی هم هست و خیلی از چیزایه دیگه ..........بهتون پیشنهاد میکنم حتمن نصب کنید و از خوندن قران لذت ببرید😊..........قطعا پشیمان نمیشید از نصب کردنش .
ممنونم از نگاه پر مهرتون ♥️دعام کنید محتاج دعاهاتونم

حاجت روا باشین به حق قرآن و اهل بیت.
ولی به نظر منم چادر رو کنار نذارین حجاب کاملتر و هدیه حضرت فاطمه هست.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.