2777
2789
عنوان

اینکه بخوای با یه مرد پولدارم بری سرقرار

| مشاهده متن کامل بحث + 1865 بازدید | 82 پست
پس یه دختر چه چیزیش میتونه تاثیر گذار باشه جز اینایی که گفتم؟؟ مگر خود دختر هم خانوادتا ثروتمند باشن

والا اطرافیان من فقط کسایی تونستن وارد رابطه بشن یا ازدواج کنند 

که پدرشون پولدار بود و خودشون بیکار و بی هنر 

چی بگن والا، گویا معیار های شهر ما متفاوته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کلا بیخیال شدم اعتماد بنفس هم که خیلی وقته ندارم شنیدم مردها دنبال زن شاغل اند، درسته بنظرتون؟آخ ...

نه به این چیزا نیست به نظرم باید بخت رو کنه 

دخترهای اطرافیان ما تحصیل آنچنانی نداشتن و موقعیت اجتماعی پایین و از لحاظ چهره هم معمولی ولی شانس داشتن و بهترین شوهر دارن

والا اطرافیان من فقط کسایی تونستن وارد رابطه بشن یا ازدواج کنند که پدرشون پولدار بود و خودشون بیکار ...

آره خب یه عده هم نون ثروت خانوادشونو میخورن هم شوهر خوب گیرشون می‌یاد هم زندگی رویایی نصیبشون میشه

قبلا پارتنر داشتین؟ چه خوب من که نه والا بنظرم دیگه به ازدواج فکر نکنیم که قسمت نیست 😅🤣

کاش منم نداشتم رفت و حسرت و شکست عاطفی برام مونده 

و یک اعتماد به نفس پایین که چی کم داشتم طرف رفت

نه به این چیزا نیست به نظرم باید بخت رو کنه دخترهای اطرافیان ما تحصیل آنچنانی نداشتن و موقعیت اجتماع ...

فامیل ما هیچ چیز خاصی هم نیست ولی ماهی یکبار خواستگار جدید براش میاد 

حالا دختره نه شاغله، نه تحصیلات داره، نه هنری، 

چی بگم والا سیاست هم به خرج بدیم طرف موندنی نیست دنبال سواستفاده ست

باید همون اول خط قرمزاتو بزاری و ترس از دست دادنشو نداشته باشی چوم از زبان بدنت و صحبت هات میتونه کاملا اینو حس کنه و استارت سواستفاده دقیقا از همینجا شروع میشه 

نه شماره کارتمو داشتپول میزد صبح پیامک واریزی برام می‌ومد...شوهرمم پول داره آینده

یه سوال خیلی شخصی بپرسم ؟

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم