2777
2789
عنوان

طلسم بعد از چند روز اثر میکنه

678 بازدید | 29 پست

خیلی حالم داغونه توروخدا سرزنش نکنید یا قضاوتم نکنید

بعد از چند روز اثر میکنه طلسم؟۲ روز پیش انجام دادم

خیلی داغونم انقد عاشقشم انقد عاشقم که نمیتونید تصور کنید😭😭😭😭😭اگه ذکری دعایی چیزی بلدید بگید برای بازگشت معشوق 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چه سریعتر توبه کن. شما شرک انجام دادی خانوم. شرک یعنی شریک قرار دادن برای خدای بزرگ

اون دعانویس لعنتی باید هزار تا کار نجس و حرام انجام بده تا شیاطین براش کار انجام دادن، از جمله انداختن قران در فاضلاب و نوشتن سحر با خون پریود و مایع منی

دوست داشتن یک اقا ارزش داره خودت رو جهنمی کنی؟؟ 

رحمانیه

ما رحمانی نداریم خانوم. رحمانی حالش خراب نیست بیاد با دعانویس ها کار بکنه. رحمانی میره پیش عارف بالله که اونم ٢٠ سال سلوک میکنه و عبادت خدا که بعدش خداوند لطف میکنه به اون عارف یک موجود رحمانی میاد در کنارش ، البته نه برای سحر نوشتن. 

شما هم دوست داری به همین کارهات ادامه بده، یه مدت نتیجه موقت میگیری بعد از،یک مدت میبینی دیگه نتیجه نمیده. 

تازه اگر بعد از یکی دوسال بیماری های عجیب و غریب نگیری. 

بعدا بیای اینجا تاپیک بزنی یک جنی هست داره تو خونه منو اذیت میکنه. چیکار کنم

خود دانی

ما رحمانی نداریم خانوم. رحمانی حالش خراب نیست بیاد با دعانویس ها کار بکنه. رحمانی میره پیش عارف بالل ...

ببخشین من دوهفته پیش احضار گرفتم برای برگشت عشق ولی الان پشیمونم خیلی😭😭توبه کردم

قبول میشه؟

اخه احضار مثل طلسم ‌دعا نیست ها